Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van kedved ismerkedni?

Van kedved ismerkedni?

Figyelt kérdés

- stabil egzisztencia✔️

- felsőfokú iskolai végzettség✔️

- no mamahotel❌

- no fwb❌

- no háziállatok❌

- no gyerek❌

- no felesleges testzsírok❌

- megbízhatóság

- ahol látom magam 5 év múlva: pontosan ott

- felhasználó szintű számítógépes ismeretek ✔️

- B kategóriás jogosítvány ✔️

29F

#ismerkedés #Húzzbalra
aug. 28. 12:42
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
#8 azt nem feltétlenül tudjuk. De azt megtudtuk hogy a kérdező leszarja és nem gondolja komolyan az ismerkedést itt, de mégis fontosnak tartja, hogy válaszoljon minden válaszoló véleményére, amiben még azt is bizonygatja, hogy ez igenis ez nem egy gyenge bemutatkozás? Most akkor mi is van, leszarom de mégsem. Mindenki ilyen partnerre vágyik az életében nem hölgyek? 😂
aug. 28. 15:55
 12/26 A kérdező kommentje:

9# Köszönöm konstruktív hozzáállásod :)

1. Ez egy megosztó pont, tudom. Sokan szeretik, ha van kutya, macska a háznál (vagy házBAN), én nem tartozom közéjük. Szeretem az állatokat, általában mindig odajönnek hozzám, ha vendégségben vagyok, és tényleg cukik meg minden :D De otthonra nem szeretnék.

2. A megfelelő társsal persze.

3. Zéró kólával tolom az ápdéjt pörköltet..

..amúgy annyit, hogy nem vagyok elhízva és odafigyelek arra, hogy lehetőleg minél kevesebb szemetet fogyasszak.

aug. 28. 16:01
 13/26 anonim válasza:

Én jelenleg keresgélek neki, mert szeretném, hogy boldog legyen ez egy barátnő dolga. :)

De gondolom nem zavar ha esetlegesen van neki.?

Mi az a határ alakban amire azt mondanád, hogy nem? :)

aug. 28. 16:05
 14/26 A kérdező kommentje:

11# Kedves tőled, hogy bevédsz, aztán így elfilofálgatsz a "beleszarás" fogalomkörén :) Tényleg, nem ironizálok.

Jól látod, ebben ambivalens vagyok :) De az életben kicsit minden ilyen, nem? Ha túl komolyan veszed a dolgokat, akkor besavanyodsz, ha beleszarsz, akkor meg súlytalanná válik.

aug. 28. 16:06
 15/26 A kérdező kommentje:
filozofálgatsz*
aug. 28. 16:07
 16/26 anonim válasza:
De akkor miért nem pipa van mögöttük? Ez olyan, mintha kifacsarva azt mondanád, hogy van gyereked, elvégre "no gyerek" az azt jelenti, hogy nincs, de ha emellett ikszecske van, és nem pipa, akkor pont, hogy azt jelenti, hogy ez nem teljesül, azaz van gyereked. Ugyanígy a többire
aug. 28. 16:07
 17/26 A kérdező kommentje:
16. A tagadó szerkezet miatt. Nincs mögötte értékítélet. Kinek-kinek pozitívum vagy negatívum az adott állítás :)
aug. 28. 16:10
 18/26 A kérdező kommentje:
16. Amúgy van benne logika :'D
aug. 28. 16:11
 19/26 A kérdező kommentje:

"De gondolom nem zavar ha esetlegesen van neki.?"

Nem zavar :D

Cicája van?

aug. 28. 16:18
 20/26 A kérdező kommentje:

"azaz van gyereked"

Még jó, hogy nem a pipán múlik. :D Durva lenne, ha kiderülne hogy van. Tudtommal nincs. :D

aug. 28. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!