Van kedved ismerkedni?
- stabil egzisztencia✔️
- felsőfokú iskolai végzettség✔️
- no mamahotel❌
- no fwb❌
- no háziállatok❌
- no gyerek❌
- no felesleges testzsírok❌
- megbízhatóság
- ahol látom magam 5 év múlva: pontosan ott
- felhasználó szintű számítógépes ismeretek ✔️
- B kategóriás jogosítvány ✔️
29F
9# Köszönöm konstruktív hozzáállásod :)
1. Ez egy megosztó pont, tudom. Sokan szeretik, ha van kutya, macska a háznál (vagy házBAN), én nem tartozom közéjük. Szeretem az állatokat, általában mindig odajönnek hozzám, ha vendégségben vagyok, és tényleg cukik meg minden :D De otthonra nem szeretnék.
2. A megfelelő társsal persze.
3. Zéró kólával tolom az ápdéjt pörköltet..
..amúgy annyit, hogy nem vagyok elhízva és odafigyelek arra, hogy lehetőleg minél kevesebb szemetet fogyasszak.
Én jelenleg keresgélek neki, mert szeretném, hogy boldog legyen ez egy barátnő dolga. :)
De gondolom nem zavar ha esetlegesen van neki.?
Mi az a határ alakban amire azt mondanád, hogy nem? :)
11# Kedves tőled, hogy bevédsz, aztán így elfilofálgatsz a "beleszarás" fogalomkörén :) Tényleg, nem ironizálok.
Jól látod, ebben ambivalens vagyok :) De az életben kicsit minden ilyen, nem? Ha túl komolyan veszed a dolgokat, akkor besavanyodsz, ha beleszarsz, akkor meg súlytalanná válik.
"De gondolom nem zavar ha esetlegesen van neki.?"
Nem zavar :D
Cicája van?
"azaz van gyereked"
Még jó, hogy nem a pipán múlik. :D Durva lenne, ha kiderülne hogy van. Tudtommal nincs. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!