Van kedved ismerkedni?
- stabil egzisztencia✔️
- felsőfokú iskolai végzettség✔️
- no mamahotel❌
- no fwb❌
- no háziállatok❌
- no gyerek❌
- no felesleges testzsírok❌
- megbízhatóság
- ahol látom magam 5 év múlva: pontosan ott
- felhasználó szintű számítógépes ismeretek ✔️
- B kategóriás jogosítvány ✔️
29F
Why beszélsz half angolul?
Az miért is különleges, fontos kapcsolat szempontjából, hogy felhasználói szintű számítógépes ismereteid vannak? Meg hogy van B kategóriás jogsid?
Nekem meg mérnökinformatikus végzetségem van és fejlesztőként dolgozok és van nekem is jogsim. Ettől most jobb ember lennék kapcsolati téren? Nem hinném.
Szerintem írj egy normális bemutatkozást azzal többre mész. Mert így nagyon az jön le (legalábbis nekem) hogy ilyen leszarom típus vagy. (Ne érts félre nem mondom hogy az vagy csak egy ideböfögött vázlatpontokba összeszedett semmiről ez jön le. Ez a itt van írjatok ha akartok de amúgy leszarom :D)
1. "Szerintem írj egy normális bemutatkozást azzal többre mész"
BIGLOL. Sokszor, sokféleképpen írtam már magamról bemutatkozást életem során. Nekem most így volt kedvem kiírni. Fő a változatosság.
P.s. egy kicsit tényleg leszarom ember vagyok, EBBEN a KONKRÉT szituációban, de hidd el, vannak azok az élethelyzetek, amikor nem vagyok leszarom ember:)
Amúgy most őszintén, komolyan lehet bármit is venni ezen az oldalon ismerkedés rovatban?:)
1. Ha leszarod a bemutatkozást, ne is várj normális eredményt.
2. Ezt a jogsis dolgot én sem értem, állásra jelentkezel?😄
3. Nem, nem lehet többnyire itt komolyan venni bárkit is, ez igaz.
Viszont akkor minek tettél ki egy ilyen önmagában is gyenge bemutatkozót?
"Why beszélsz half angolul?"
Mert jól esik. Szerintem nem bántok meg vele senkit és talán kevésbé megbotránkoztató, mint egyes ide kiírt kérdések stílusa...
"Ha leszarod a bemutatkozást, ne is várj normális eredményt."
Nem szarom le. Ez nem igaz. Nézz fel tinderre, ott még sokszor ennyi sincs a lányoknál a leírásban. Én korrekt listával érkeztem, igyekeztem megragadni az ismerkedéskor fontos sarokköveket, ezzel is elébe menve az esetleges későbbi félreértéseknek.
"minek tettél ki egy ilyen önmagában is gyenge bemutatkozót?"
Szerinted gyenge, szerintem meg nem. Ezt úgy gondolom, csak az "eredmény" fényében lehet majd megítélni.
5# barátság extrákkal. Amúgy ezt nők társkereső leírásainál láttam először, ill. gyakran előfordulni.
..gondoltam, ha ennyien használják, ez is a normális bemutatkozás része... khm..
humor❌
#balrahúz
Szia lenne pár kérdésem. ( Erős boldog párkapcsolatban vagyok :) , de szeretnék a legjobb barátnőmnek társat találni, de csak rajtam keresztül vezet az út. :) ) Szóval a kérdések.:
1. no háziállatok❌ = Ez azt jelenti nem is szeretnél háziállatot.?
2. no gyerek❌ = tervezel is vagy nem.?
3. no felesleges testzsírok❌ = Pontosan ezt mit is takar.?
Köszi a választ. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!