Nàrcisztikus lànyok! Ismerkednètek egy szõke nàrcisz sràccal?
Figyelt kérdés
28 èves sràc
Szìvesen beszèlgetnèk oltan lànnyal, aki imàdja magàt.
Ès kèpet szìvesen küldök privibe
aug. 27. 19:12
1/14 anonim válasza:
Most nem vagy tisztában a nárcisztikus személyiség fogalmával?
Egyáltalán nem jó párosítás, ráadásul az értelemesek kerülik őket. Pszichológus!!!
aug. 27. 19:35
2/14 anonim válasza:
Ha te is nárcisz vagy akkor nem fogjátok elviselni egymást egy szintén nárcisz lánnyal, mivel ti mindketten magatoknak akartok jót és imádjátok ha rólatok szól minden. Két ilyen ember nem érezné jól magát együtt. Ezért szoktak a nárciszok megalkuvó, gyenge, "papucs" emberekkel összejönni.
aug. 27. 19:43
3/14 anonim válasza:
Te nem vagy nárcisztikus. Valószínűleg azt sem tudod mit jelent.
aug. 27. 20:19
4/14 anonim válasza:
Szerintem jó ötlet
Egymást pusztítsátok ne mást 🫶
aug. 27. 21:26
5/14 anonim válasza:
Az önimádat még mindig nem nárcizmus. Ha meg valami csoda folytán sikerülne a kérdéseddel behúznod egy valódi nárcisztikus nőt, akivel hogy fokozzam a fikciót még kapcsolatba is kerülnél, hát igen hamar jönnének az új kérdések, hogyan kapard össze magad a padlóról, úgy szétjátszmázna téged.
aug. 27. 21:29
6/14 anonim válasza:
A nárcisztikus nem is tudja magáról, hogy az. Te sem vagy tisztában a szó jelentésével. Az önimádó önmagában még nem nárci.
aug. 27. 22:57
7/14 anonim válasza:
Jaja, te csak egoista vagy, és azzal hárítod a változást, hogy "hát én nárci vagyok, ilyennek születtem". Hercegnő effektus xd
aug. 28. 01:10
8/14 anonim válasza:
#2 milyen jól látod a kérdést. Ha a nárcisztikus nő nem kap elég sőt minden figyelmet , pillanatok alatt önzőnek és egoistának titulálja a másik felet … 4 évet éltem ilyen kapcsolatban …
aug. 28. 11:25
9/14 A kérdező kommentje:
De a nàrcizmus legfôbb lènyege, hogy imàdod magad.
De egyèbkènt csajok tènyleg bem ìrtak, hol vannak a nàrcisz lànyok?
aug. 29. 10:26
10/14 anonim válasza:
9
Nem egészen. Az egy fontos része, de pl. a nárcisztikus egy másik fontos jellemvonása, hogy manipulálni/irányítani akarják folyton a másikat, ebben lelnek élvezetet.
aug. 29. 12:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!