Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt olyan lány aki ismerke...

Van itt olyan lány aki ismerkedne velem? 27F, Pest megye

Figyelt kérdés

Szia! 😀

Ha magamat kell jellemeznem, akkor a legfontosabbak a hűség és a megbízhatóság. Ez a két dolog számomra nagyon fontos és minden tekintetben igazak is rám.

Nagyon fontos számomra, hogy egy nyitott, egyenes kapcsolat alakuljon ki a környezetemmel.

Imádom az állatokat, már-már betegesen is😅

Mindig nagyon várom, pláne egy nehéz nap végén hogy elmenjünk sétálni a kutyámmal, vagy akár hallgathassam a macskám dorombolását.

Persze így hozzá tartozik az is, hogy nagyon sokat jelent nekem a természet, és próbálok minél több időt is eltölteni a szabadban.

Emellett elég sokat sportolok.

Sokat járok koncertre, de moziba is.

Annyira szeretem a viccet is, hogy igazából bármiben benne vagyok😄

Az szerintem mindenképp egy negatív tulajdonságom, hogy egy komoly dolgot is próbálok sokszor viccesen kezelni.

Teljes mértékben pozitív személyiségnek mondom magam.

Próbálom élvezni az életet, és minden apró dolognak tudok örülni.

Amit még fontosnak tartok elmondani, hogy nem dohányzom.

Ja és a külsőségek..ha érdekel.

184 centi magas vagyok, kb 80 kilóval.

Barna a hajam, kék szemem.

Örülök ha végigolvastad, és remélem beszélünk majd egy jót! :)

aug. 22. 23:04
 1/4 anonim válasza:

"Annyira szeretem a viccet is, hogy igazából bármiben benne vagyok😄"

Készülj fel olyan jellegű viccekre, mint trollkodás, férfiutálat, ghosting, magukat nőnek kiadó férfiak.

Jó mulatást:)

aug. 23. 11:48
 2/4 anonim válasza:

Szia!

Megfogott a bemutatkozásod, plusz pont, hogy szereted a cicákat. Kevés férfit ismerek, aki elvan velük. 😊

aug. 23. 19:00
 3/4 anonim válasza:
Szia, lenne egy legjobb barátnőm. ( Igen jelenleg én vagyok az összekötő kapcsolat. -.-" :D Szóval rajtam keresztül ismerheted meg, de előttem velem kellene pár szót beszélni, ha nem baj. :D Én boldog párkapcsolatban vagyok. :) ) Ha nem zavar akkor támadni fogok a kérdéseimmel. :D
aug. 28. 16:08
 4/4 anonim válasza:
Írok üzenetet
szept. 21. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!