Ismerkedne velem nő?
Figyelt kérdés
Budapest 41/182/95
Depressziós perverz kisméretű dagadt kopasz munkanélküli vagyok.
aug. 27. 08:37
A kérdező szavazást indított:
Igen
Igen perverz vagyok én is
Nem
Nem inkább a halál
Férfi vagyok
28 szavazat
1/40 anonim válasza:
A 182 a súlyod, a 95 a magasságod?
aug. 27. 09:17
2/40 A kérdező kommentje:
😒 hu de vicces...
aug. 27. 10:00
3/40 anonim válasza:
Töröltesd azt is
aug. 27. 10:11
4/40 anonim válasza:
Nem, mert a leírás alapján egy igazi csődtömeg lehetsz.
aug. 27. 10:12
5/40 anonim válasza:
Depresszios, munkanelkulni, minden no vágya egy ilyen pasi
Ja nem
aug. 27. 10:14
6/40 anonim válasza:
Arra hajtasz hogy egy no tartson el te meg nyalogathasd a sebeidet
Ez nem fog osszejonni
aug. 27. 10:15
7/40 A kérdező kommentje:
#6 egy szóval nem mondtam hogy a nő tartson el. Csak arra akartam utalni hogy az anyagi helyzetem nem túl fényes. Tehát hogy kocsi saját lakás és ilyesmi nálam nincs meg.
aug. 27. 10:24
8/40 A kérdező kommentje:
#4 igen az vagyok, egy csődtömeg. De mellette ember is. Valahol. Akinek vannak érzései pl
aug. 27. 10:25
9/40 anonim válasza:
Akkor légy férfi, keress munkát, vegyél lakást, kocsit, ne egy nőtől várd, hogy megoldja az életed
aug. 27. 10:33
10/40 anonim válasza:
Ha a negatív tulajdonságaidat hangsúlyozod, biztosan nem. Ha már így a negatív dolgokkal kezdesz, később se leszel jobb partner, és senki nem vágyik egy olyan emberre, aki lehozza az életről.
aug. 27. 10:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!