Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ismerkedne velem nő?

Ismerkedne velem nő?

Figyelt kérdés

Budapest 41/182/95

Depressziós perverz kisméretű dagadt kopasz munkanélküli vagyok.

aug. 27. 08:37
1 2 3 4
 31/40 anonim válasza:
Ideje venned egy kondibérletet
aug. 27. 21:21
 32/40 A kérdező kommentje:
#31 köszi az mondjuk a hirtelen felsorolt 6 hibából egyet orvosol, azt is lassan és nehezen évek múlva
aug. 27. 21:24
 33/40 anonim válasza:

19-es válaszra

"#12 az a baj hogy nincs jó infó rólam így nem tudom vegyesen adagolni."

Mindenkiről van jó infó, csak legfeljebb nincs tisztában vele. Milyen témák érdekelnek? Milyen témában érzed otthon magad, milyen témában tudod vezetni a beszélgetést, vagy mi az, amit csak szimplán örömmel hallgatsz? Van-e hobbid, mit csinálsz szabadidődben? Mivel írtad, hogy nem dolgozol, valamit kell kezdened az időddel, mivel töltöd ki? Miből élsz meg, ha nem dolgozol? Ha munkát keresel, milyen irányban nézelődsz?

Barátokkal, családdal mi a helyzet? Találkoztok, látogatod őket, szoktatok együtt időt tölteni?

Gyerekeket, állatokat szereted? Növényeket esetleg?

Minden apróság számít, a semleges információk is (pl melyik boltban szoktál vásárolni, nem nagy infó, de infó rólad, és nem egy életről lehozós negatív dolog)

Mondok példát, teljesen egyszerű napom leírása: azzal telt, hogy miután felkeltem, tanultam a holnaputáni vizsgámra, mert nem állok jól a tananyaggal, mert imádok halogatni, majd elmentem boltba, hogy megvegyem a mai ebédnek valót. Majd hazaértem és rájöttem, hogy maradt tegnapról, így nem kell főznöm, jó lesz az holnapra is, nem kell holnap is boltba mennem.

Tanultam még egy kicsit, majd nekiálltam olvasni, közben a barátokkal messengeren beszélgettünk néha. Német könyvet olvasok, jól ki is akadtam egy nyelvtani szerkezeten, amivel pár hete találkoztam először és azóta se fér a fejembe, hogy az miért így van. Ezt megosztottam a németül tudó barátaimmal, jót nevettünk rajta, majd olvastam tovább. Facebookon is eltöltöttem pár órát, az utóbbi 1-2 órában pedig logikai rejtvényekkel töltöttem az időm, mert már viszonylag hosszú ideje nem kerítettem rá sort és hiányzott. Most meg mindjárt hajat mosok és megyek aludni.

Szóval, ez az egész szöveg viszonylag egy nagy adag semleges információ, de infó rólam, aminek egy része valószínűleg érdekelné azt, aki szeretne velem időt tölteni. De kiragadhatom belőle azt is, hogy tegnapi kaját ettem, ami ráadásul makaróni, amit fél óra alatt meg lehet csinalni, mert lusta dög vagyok, majd még ennek is a felét a kukába borítottam, mert nem tudtam megenni mindet, holnapra meg már tuti nem lesz jó. Nagy halogató vagyok, mindent az utolsó pillanatra hagyok, így szinte semmit nem tudok időben befejezni. Órákat pazaroltam arra, hogy a Facebookot görgessem, mert telefon és internetfüggő vagyok.

Na. Érzed a különbséget?

aug. 27. 22:39
 34/40 A kérdező kommentje:

#33 ne haragudj de semmit nem érzem, max hogy borzasztó unalmas és hülyeségeket írsz ami senkit nem érdekel kivéve ha lány vagy. Vagyis akkor se csak akkor úgy csinál a pasi mintha érdekes lenne.

Nőket ezek nem érdeklik sőt, kb a harmadik mondat után tiltanak.

Illetve depressziós ember nem csinál semmit főleg nem hobbyt vagy ilyen semmit nem érő dolgokat.

Neked vannak barátaid, tanulsz így valószínű fiatal vagy, volt van kapcsolatod stb stb stb.

Érzed a különbséget?

aug. 27. 22:45
 35/40 anonim válasza:

"ami senkit nem érdekel"

Dehogynem 😀 téged nem, de ha valakivel ismerkedni akarnék, valamit kell mondanom magamról, és a legalapabb, amit tudok mondani, az egy napom, hogy hogy telt.

"Úgy csinál a pasi mintha érdekes lenne"

Te lehet, ezt tennéd, de te egy személy vagy 8 milliárd között. Ne általánosíts saját magadból kiindulva. Sajnálom, ha neked ilyen a környezeted és ezt láttad magad körül, de hidd el, hogy a legtöbb ember életében vannak olyan emberek, akiket érdekel, hogyan telt a másik napja, hete, hónapja. Ezek szerint a te életedben nincs ilyen személy, ezt csak sajnálni tudom, így valóban sokkal nehezebb a depressziót elviselni.

"depressziós ember nem csinál semmit főleg nem hobbyt vagy ilyen semmit nem érő dolgokat"

Gondolom, hallottam már a depresszióról, de egyetlen kérdésemre sem válaszoltál. Hadd idézzem magam: "Mivel írtad, hogy nem dolgozol, valamit kell kezdened az időddel, mivel töltöd ki?"

"Neked vannak barátaid, tanulsz így valószínű fiatal vagy, volt van kapcsolatod stb stb stb.

Érzed a különbséget?"

Te pedig 41 éves vagy, így valószínűleg több tapasztalattal rendelkezel mint én. Felteszem, 40 éves korodig nem a szüleid tartottak el, addig is csináltál valamit. Te is jártál iskolába, talán tovább is tanultál, de ha nem is, akkor a "terepen" szereztél olyan tudást, ahol én még nem tartok. Biztosan voltak/vannak fontos emberek az életedben, még ha ezen barátságok vagy párkapcsolatok véget is értek. Ez alapján valószínűleg az embereket is jobban ismered nálam. Felteszem, az adóval, számlákkal is jobban tisztában vagy mint én, mert nekem még nem kellett ezzel foglalkozom, lévén 22 éves vagyok és vagy a szüleimnél, vagy kollégiumban éltem eddig.

Bár a nagyrésze feltételezés, de kérdésedre válaszolva: igen, érzem a különbséget. Mint ahogy minden egyes ember és én közöttem.

aug. 29. 18:45
 36/40 A kérdező kommentje:

#35 és ott a lényeg az utolsó mondatokban: feltételezés...

De elmondom, tévedsz. Szinte az össze felsorolt dologban.

Ha így lenne , ha egészséges normális ember lennék akkor igaz lenne. Ha egészséges, normális fiatal lennék/ lettem volna akkor igaz lenne. De nem voltam....szóval erről ennyit

aug. 29. 23:34
 37/40 anonim válasza:
A kérdésre továbbra sem válaszoltál, és újabb született meg bennem: hogyan telt az elmúlt 41 éved?
aug. 31. 07:52
 38/40 A kérdező kommentje:

#37 ne rágd magad ezen.

Az elmúlt 41 év pedig szörnyen , aminek a vége a mostani állapotom lett. Ahogy rajtam kívül több ezer ember lesz pl hajléktalan, vagy él pl bántalmazó kapcsolatban, lesz alkoholista vagy drogos.... ha olyan egyszerű lenne az életvitel akkor nem így nézne ki a világ.

Rengeteg buta gyenge vagy mentálisan lelkileg sérült ember van, millió féle problémával

aug. 31. 08:18
 39/40 anonim válasza:
A környezeteddel vagy a világgal van a problémád?
aug. 31. 09:05
 40/40 anonim válasza:

"borzasztó unalmas és hülyeségeket írsz ami senkit nem érdekel kivéve ha lány vagy"

Miért kivéve? Miért lenne érdekesebb egy átlag nő mindennapja, mint egy átlag férfié? A fenti leírás szólhatott volna rólam is (F), vagy akárki másról.

Ha az adott személy nem érdekel, úgy persze más. Akkor lehet akármilyen izgalmas élete, nem fog lázba hozni

aug. 31. 09:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!