Alacsony srácként mit lehet tenni? 22/F
én mondjuk soha nem allnek le alacsony sracal xd
antal ica enekesno is megmondta, hogy torpekkel nem dugna
Mondanék valami bíztatód... de az a helyzet, hogy egy szopás. Én sem vagyok égimeszelő a magam 172 cm-ével, mégis kicsinek érzem magam a kortársaim körében (és nem nagyon növünk már). Sajnos az alacsony srácokkal kib.szott az élet, de próbálj pozitív lenni (persze tudom, hogy nehéz).
Az, hogy kicsit "visszahúzódott", kevésbé "nagy dumás" stílusú vagy, az meg csak a javadra válhat, mert ha egyszer megtalálod az igazit, ő azért fog szeretni aki vagy, és nem a magasságod fogja érdekelni (bár sokaknál sajnos ez kizáró ok, pedig nem tudják milyen szuper srácot utasítanak el emiatt... ő bajuk)
De persze sajnos ki kell mondan: NEM, egyáltalán nem biztos, hogy megtalálod az igazit. Baromi sokan nem találják meg. Soha. Nekem sem volt még soha barátnőm, és nem is érzem, hogy érdekelnék bárkit. Arról nem is beszélve, hogy nekem sem tetszett soha senki ÚGY... De fel a fejjel... Vagy inkább sok sikert... szerencsét (sajnos szükség van rá ebben a cirkuszban, amit úgy csúfolnak: "élet".
Ismerkedj alacsony lányokkal, lehet ők nem feltétlen vágynak egy magasabb illetőre.
Tanulj, legyél gazdag.
Ha a hitelkereted magasabb, akkor sokkal több nedves bugyit találsz majd ahogy idősödsz.
Legyél meleg. Az úgyis divatos mostanában.
Alapvetően csak a "szerencsében" bízhatsz. Próbálkozni kell hátha.
Biztos módszer csak a pénz. Lásd Danny DeVito-t. Ő még nálad is alacsonyabb. 147 cm.
Es magas vagyok (185 cm) es ugyanugy nem volt csajom sose
Szoval nem a magasság szamit
23 f
Tanulj !!! Legyél okos sikeres.
Én 182 cm vagyok , csajom sose volt mert egy kretén vagyok.
Ja és ha lent megvan a megfelelő méret szintén sikered van q csajoknál. Én ott vagyok kisebb az ideálisnál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!