Van itt olyan nő, aki ismerkedne egy 30 éves incel pasival?
Kleinfelter szindromas vagy?
En tudok szakallat noveszteni, de pl. baromi hizekony vagyok. Nekem is szarok a hormonjaim.
40F incel
Hú de eredeti😃
Páran ahogy láttam próbáltak segíteni a kérdezőnek(te nem, te csak idelökted a kéretlen ...os dumádat) azóta viszont incel áradat lett itt és láss csodát, egy deka nő sem érdeklődött errefelé hogy ismerkedne. Mert ezek a szerencsétlenek erősítik egymást ahelyett hogy megfogadnának pár tanácsot. Az ugye sokkal kényelmetlenebb lenne.
Ehhez nem tudom mi köze volt annak, hogy én ki vagyok.
27 Ne haragudj, de pont nem érdekel.
Valós segítséget sehol sem kapott.
Nem véletlen, hogy egy nő sem akar vele ismerkedni, hiszen ő maga intézte ezt el. Kellett odaírni, hogy incel. Sokkal kevésbé lenne provokatív kérdés, ha az incelséget kihagyta volna belőle, és mondjuk egy nagyjábóli helyet megadott volna, pl Van itt olyan Budapest és környékebeli nő, ami ismerkedne egy harminc éves férfivel?
Sokkal előbb kapott volna néhány igénylő választ...
Csupán annyi köze van hozzá, hogy te szólod meg a többi embert, miközben te sem azért írtál ide kommentet, mert annyira randizni akarsz a hapsival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!