Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Normál alkatú nők vannak itt?

Normál alkatú nők vannak itt?

Figyelt kérdés

Párom keresem normál testalkatú hölgy személyében. Rendszeresen sportolok, előnyben azok akikkel együtt élvezhetjük a mozgás örömét 🫠 Mellméret, csípőbőség, szeméremtest milyensége meg ilyen csacskaságok nem lényegesek számomra. Az arányok számítanak, de nem túlzottan

Független, harmincas budapesti hetero férfi vagyok. Aki komolyan gondolja, írjon privátban magáról.

aug. 19. 17:33
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
Normál testalkatú...és semmi egyéb? Se kor,se értelmi szint,se esetleges gyerek...csak normál testalkatú. Tudom,ez nagy pozitívum,nő vagyok,homokóra nőies alkattal. Ennek mindig élveztem az előnyét,de ez magában párkapcsolat szempontjából kevés. Nőként nem tudnám értékelni ha csak az előnyös külsőm miatt ismerkedne velem egy pasi.
aug. 22. 20:51
 22/29 A kérdező kommentje:

Normál testalkatú, és semmi egyéb! Igen. Sajnálom ha úgy érzed máris kiestél. Tudom nehéz elhinni, hogy ez csak egy szempont, a többi ettől csak bonyolultabb. Lásd, sokan azt se tudják értelmezni mi a normál. Ők is kiestek.

Igen, családot szeretnék. De először nyilván egy társat (feleséget), akivel lehet közösen tervezni és dolgozni a célokért. Rképpen az sem gond, ha az illető még szűz, nálam ez belefér. Csam ne esküvő után akarja már kipróbálni milyen másik férfival az ágyban.

Nem tudok táncolni szóval ezt kérem figyelembe venni ha valaki bazi nagy lagzit akar.

aug. 23. 20:53
 23/29 anonim válasza:
21-es vagyok,és normál testalkatú...de nem bánom ha kiestem :)
aug. 23. 21:59
 24/29 anonim válasza:
Kérdező nem mondta, hogy kiestél. Talán eleve csak egy kis kötekedő vagy. Mennyi a korod? Magasság, testsúly?
aug. 23. 22:19
 25/29 anonim válasza:
Mi a helyzet, sikerült itt valami?
szept. 15. 12:15
 26/29 hungaroboy válasza:

"30 évesen bőven válogathatsz, 39 évesen viszont még a 65 éves Jolikának sem fogsz tetszeni."

Hát ez kapásból nem igaz, mert ha az lenne, minden negyvenes férfitársam már egyedül lenne. Az más kérdés hogy én egyedül vagyok, de attól még körülöttem sok negyvenes kapcsolatban él. Hogy ki boldog és ki nem, az meg esete válogatja.

"Látom beindult az irigy incelek katasztrófaturizmusa. Kérdező, jobban jár ha nem reagál rájuk semmit."

Egyetértek.

szept. 16. 10:52
 27/29 anonim válasza:
Érdemesebb molett csajt keresni. Azokból több van és jóval kevesebb az igény is rájuk. Csak egy tipp.
szept. 24. 09:54
 28/29 anonim válasza:
#27-es te is molett nőt keresel?
szept. 24. 09:59
 29/29 A kérdező kommentje:
#27 persze miért nem mindjárt azt mondod, hogy meleg fiút keressek?
szept. 24. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!