Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Normál alkatú nők vannak itt?

Normál alkatú nők vannak itt?

Figyelt kérdés

Párom keresem normál testalkatú hölgy személyében. Rendszeresen sportolok, előnyben azok akikkel együtt élvezhetjük a mozgás örömét 🫠 Mellméret, csípőbőség, szeméremtest milyensége meg ilyen csacskaságok nem lényegesek számomra. Az arányok számítanak, de nem túlzottan

Független, harmincas budapesti hetero férfi vagyok. Aki komolyan gondolja, írjon privátban magáról.

aug. 19. 17:33
1 2 3
 1/29 anonim válasza:
Nem, mert felszínes vagy.
aug. 19. 18:08
 2/29 anonim válasza:
1-es mitől felszínes?
aug. 19. 18:28
 3/29 anonim válasza:
#2: Nyilván attól, hogy férfiként sportos testalkatú nőt mer keresni. Bezzeg ha egy nő akarna egy szálkásra gyúrt pasit magának, azzal nem lenne semmi gond.
aug. 19. 18:35
 4/29 anonim válasza:

3-as, köszönöm , értem.

Nekem teljesen jónak tűnt a felhívás, nem találtam semmi kivetnivalót

2-es voltam

aug. 19. 18:38
 5/29 anonim válasza:
Nem tudod, milyen jó hamburgerpuncirol maradsz le.
aug. 19. 18:39
 6/29 anonim válasza:
#4: Én is csak tippeltem, hogy mire gondolhatott az 1-es.
aug. 19. 18:39
 7/29 anonim válasza:

Amúgy honnan kellene tudnunk,hogy a te kis zavaros agyadnak mi a normál?

És amúgy mi alapjan mertek válogatni? Ma voltam strandon, az összes faszinak akkora pokhasa volt, mint egy bojler. És meg nektek vannak elvárásaitok? Ez egy vicc. Vicc!

aug. 19. 19:17
 8/29 anonim válasza:
#7: Ugyanígy vannak elvárásai a püffedt nőknek is, meg a 30-asként 50-esnek kinéző, lepukkant csajoknak is.
aug. 19. 19:37
 9/29 anonim válasza:
Mi az a normál testalkat?
aug. 19. 20:12
 10/29 A kérdező kommentje:

Aki látott már életében egészséges, reproduktív korban lévő, néha testmozgást is végző homosapiens-sapienst, az látott már normális testalkatot.

A testmozgás sokminden lehet, kezdve a divatos cross-fittől, úszáson át a változatos mezőgazdasági munkáig.

Ne nekem kelljen már meg.ondani mi a normális! Egy biztos; az átlagos és a normális az nem ugyanazt jelenti.

#1 bocsi, de azért mert nem érzed magad elég jónak, még nem rám kéne kígyót-békát kiabálni. Nem mellesleg nyilván incel vagy. Nem szoktam ilyet mondani, de most mondom: nyilván.

aug. 19. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!