Normál alkatú nők vannak itt?
Párom keresem normál testalkatú hölgy személyében. Rendszeresen sportolok, előnyben azok akikkel együtt élvezhetjük a mozgás örömét 🫠 Mellméret, csípőbőség, szeméremtest milyensége meg ilyen csacskaságok nem lényegesek számomra. Az arányok számítanak, de nem túlzottan
Független, harmincas budapesti hetero férfi vagyok. Aki komolyan gondolja, írjon privátban magáról.
3-as, köszönöm , értem.
Nekem teljesen jónak tűnt a felhívás, nem találtam semmi kivetnivalót
2-es voltam
Amúgy honnan kellene tudnunk,hogy a te kis zavaros agyadnak mi a normál?
És amúgy mi alapjan mertek válogatni? Ma voltam strandon, az összes faszinak akkora pokhasa volt, mint egy bojler. És meg nektek vannak elvárásaitok? Ez egy vicc. Vicc!
Aki látott már életében egészséges, reproduktív korban lévő, néha testmozgást is végző homosapiens-sapienst, az látott már normális testalkatot.
A testmozgás sokminden lehet, kezdve a divatos cross-fittől, úszáson át a változatos mezőgazdasági munkáig.
Ne nekem kelljen már meg.ondani mi a normális! Egy biztos; az átlagos és a normális az nem ugyanazt jelenti.
#1 bocsi, de azért mert nem érzed magad elég jónak, még nem rám kéne kígyót-békát kiabálni. Nem mellesleg nyilván incel vagy. Nem szoktam ilyet mondani, de most mondom: nyilván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!