Normál alkatú nők vannak itt?
Párom keresem normál testalkatú hölgy személyében. Rendszeresen sportolok, előnyben azok akikkel együtt élvezhetjük a mozgás örömét 🫠 Mellméret, csípőbőség, szeméremtest milyensége meg ilyen csacskaságok nem lényegesek számomra. Az arányok számítanak, de nem túlzottan
Független, harmincas budapesti hetero férfi vagyok. Aki komolyan gondolja, írjon privátban magáról.
Semmi baj a kérdezővel, hogy vannak igényei. Ez a normális...
"És amúgy mi alapjan mertek válogatni? Ma voltam strandon, az összes faszinak akkora pokhasa volt, mint egy bojler. És meg nektek vannak elvárásaitok? Ez egy vicc. Vicc!"
Femcel vagy?
Atya ég, hogy milyen emberek vannak. Szerintem amúgy nem femcel, hanem egy incel amit a legbüdösebb hajléktalan nő se fogadna magához.
Ilyen stílussal nem csoda
Nem értem ezt a világot..lehet régi vagyok...41multam.
Volt fotomodel baratnom is..volt 86kg ős is.
Volt hatalmas mellű volt A kosaras is.
Sosem ezek érdekeltek hanem maga a nő szemelyisege...hogy belül mennyire nő...
Oké, hát felőlem mindenki arra csorgatja a nyálát amire és akire akarja. Nem tudom itt sokaknak kivel van bajuk, szerintem nem velem. Senki nem tehet az ízléséről, és ellene sem. De attól a szavait megválogathatja az ember, ha van benne minimális tisztelet. Ha tolerancia is van, akkor nincs indulat.
Jó hír, hogy a kifogások keresése helyett mindenki dolgozhat magán, ha valamit akar és nem csak a sültkolbászt várja. Most nem is elsősorban a testre gondolok, és ez adja mondandóm sava-borsát 🤓
"Párom keresem". Ezzel kezdted.
Tehát mindenképpen CSALÁDALAPÍTÁSRA(?) gondoltál? (Nem munkatárs, nem üzlettárs, nem barátság... stb.)
Én nem jöhetek ilyen szempontból számításba. Csak gondoltam, élénken érdeklődöm.
No de mit jelent az, hogy 30-as vagy?
30 évesen bőven válogathatsz, 39 évesen viszont még a 65 éves Jolikának sem fogsz tetszeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!