Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Normál alkatú nők vannak itt?

Normál alkatú nők vannak itt?

Figyelt kérdés

Párom keresem normál testalkatú hölgy személyében. Rendszeresen sportolok, előnyben azok akikkel együtt élvezhetjük a mozgás örömét 🫠 Mellméret, csípőbőség, szeméremtest milyensége meg ilyen csacskaságok nem lényegesek számomra. Az arányok számítanak, de nem túlzottan

Független, harmincas budapesti hetero férfi vagyok. Aki komolyan gondolja, írjon privátban magáról.

aug. 19. 17:33
1 2 3
 11/29 anonim válasza:

Semmi baj a kérdezővel, hogy vannak igényei. Ez a normális...

"És amúgy mi alapjan mertek válogatni? Ma voltam strandon, az összes faszinak akkora pokhasa volt, mint egy bojler. És meg nektek vannak elvárásaitok? Ez egy vicc. Vicc!"

Femcel vagy?

aug. 19. 21:25
 12/29 anonim válasza:
11, nem, ö csak egy büdös k*va
aug. 19. 21:47
 13/29 anonim válasza:

Atya ég, hogy milyen emberek vannak. Szerintem amúgy nem femcel, hanem egy incel amit a legbüdösebb hajléktalan nő se fogadna magához.

Ilyen stílussal nem csoda

aug. 19. 22:10
 14/29 Versenyzővagyok válasza:

Nem értem ezt a világot..lehet régi vagyok...41multam.

Volt fotomodel baratnom is..volt 86kg ős is.

Volt hatalmas mellű volt A kosaras is.

Sosem ezek érdekeltek hanem maga a nő szemelyisege...hogy belül mennyire nő...

aug. 20. 05:35
 15/29 A kérdező kommentje:
Persze persze tudjuk, és itt minden második ember aranyat szarik. Hát egye is meg az aranyát főleg az ilyen versenyző incelek
aug. 20. 07:00
 16/29 anonim válasza:
Itt 99%-ban csak hisztis, sértődékeny, toxikus, gyáva nőket fogsz találni, a maradék 1% normális meg Murphy törvénye szerint messze lakik tőled. Egyébként azt vettem észre, hogy a testalkatra vonatkozó igények váltják ki a legnagyobb hisztit az emberek (és főleg a nők) körében. Ha azt írod, hogy szőke hajú vagy alacsony nőt keresel, azzal semmi baj, de ha le mered írni, hogy a sportos/vékonyabb nők az eseteid, rögtön vergődni kezdenek, mintha ezzel kb. megaláznád a kövéreket, vagy nem tudom. Holott ha megnézzük a női igényeket, kb. minden 2. nő egy szálkásra gyúrt, kockahasú pasit akar magának, és ha lát egy ilyet, rögtön elkezd csorogni a nyála.
aug. 20. 09:32
 17/29 A kérdező kommentje:

Oké, hát felőlem mindenki arra csorgatja a nyálát amire és akire akarja. Nem tudom itt sokaknak kivel van bajuk, szerintem nem velem. Senki nem tehet az ízléséről, és ellene sem. De attól a szavait megválogathatja az ember, ha van benne minimális tisztelet. Ha tolerancia is van, akkor nincs indulat.

Jó hír, hogy a kifogások keresése helyett mindenki dolgozhat magán, ha valamit akar és nem csak a sültkolbászt várja. Most nem is elsősorban a testre gondolok, és ez adja mondandóm sava-borsát 🤓

aug. 20. 11:37
 18/29 anonim válasza:

"Párom keresem". Ezzel kezdted.

Tehát mindenképpen CSALÁDALAPÍTÁSRA(?) gondoltál? (Nem munkatárs, nem üzlettárs, nem barátság... stb.)

Én nem jöhetek ilyen szempontból számításba. Csak gondoltam, élénken érdeklődöm.

aug. 20. 12:53
 19/29 anonim válasza:

No de mit jelent az, hogy 30-as vagy?

30 évesen bőven válogathatsz, 39 évesen viszont még a 65 éves Jolikának sem fogsz tetszeni.

aug. 20. 17:12
 20/29 anonim válasza:
Látom beindult az irigy incelek katasztrófaturizmusa. Kérdező, jobban jár ha nem reagál rájuk semmit.
aug. 20. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!