Van a gyakori kérdések olvasók között aki itt ismerkedett meg valakivel és működik? 48f békés
#29:
Mint írtam, ha valaki nem megfelelő, akkor jobb továbblépni. Sokan elkövetik azt a hibát, hogy rá akarják erőltetni magukra és a másikra is azt a képet, hogy egymásnak megfelelőek, miközben baromira nem így van!
Ha valaki a világ másik felén lakik és nem akartok utazni, vagy mondjuk te akarsz gyereket, ő utálja őket, akkor hiába passzol 10-ből 9 dolog, 1 dolgon elcsúszhat az egész. Ezért fontos a kitartás, keresés, mert lehet 1000 csajjal is kell beszélgetned mire megtalálod akit keresel.
Plusz a csajoknál ott van az a faktor is (főleg társkeresőn), hogy napi 100+ levelet kap, a sok gyökértől és a sok gyökér között kell neked kitűnnöd, ami nem mindig egyszerű. Hiába olvassa a te leveledet, addigra már annyira tele a puttony a hülyékkel, hogy már nem annyira lelkes.
Nekem pl az első exem innen kezdeményezett. Ő kezdeményezte köztünk a beszélgetést. Érdeklődött, tartalmasan leveleztünk. Persze több olyan is volt akivel jól indult a dolog, aztán elhalt, ez is benne van a pakliban.
Ezért mondtam, hogy nem éri meg leragadni egynél és pazarolni az idődet. Próbálkozol és a hülyéket, időrablókat, komolytalanokat lemorzsolod.
#32:
Persze ezért is mondtam keresni kell mást. Meg határokat szabni magadnak, hogy ha mondjuk nincs előrelépés 1 hónapig, vagy 2 hónap alatt nem jön össze találka, akkor offolni az illetőt. Néha szarul esik, mert amúgy jól elvoltatok, de ne raboljátok egymás idejét, amúgy is lehet minden szép és jó, de élőben jön a kopp. Neked bejön a csaj, de te neki nem és utána lassan leépít.
Bár nekem volt olyan partner is aki 2x elküldött az elején melegebb éghajlatra, mondta, hogy nagyon utált, ma meg már napi többször ír, ő keres. Még akkor is amikor tudja baromira nem érek rá. Igaz ez nem komoly kapcsolat kategória, mivel egy idősebb házas nőről van szó. De a rossz kezdés nem feltétlen végzi ki a beszélgetést, meg egy jó nyitásból sem lesz feltétlen happy end.
Talán nem kellene ennyire görcsösen ismerkedned. Talán máshogy kellene hozzá állnod. Nem mindenkivel ismerkedési szándékkal írni, hanem beszélgetni, és hagyni magától vagy alakul tovább vagy nem.
Alapjában nem ismerkedési szándékkal vannak itt az emberek. De sokaknál akár az is alakulhat ha egy jó, kellemesebb levelezés kerekedik ki, véletlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!