Van a gyakori kérdések olvasók között aki itt ismerkedett meg valakivel és működik? 48f békés
Itt ismertem meg a párom.
12 éve vagyunk együtt. 🙂
#20:
Ha valakivel ismerkedsz és már minden fajta kifogást kitalál, hogy miért nem akar 1 hét aktív beszélgetés után másik platformra menni, később amikor már úgy érzed találkozó lehetne belőle, akkor kibújik, nem reagál rá stb...akkor ideje felhívni a figyelmet arra, hogy mi a gondod és ha nem látsz javulást, akkor részedről ennyi.
#21:
Nekem volt innen olyan csaj (a legelső találka innen), hogy közölte nem randi a találkánk, utána meg azt közölte, hogy "ő szereti, ha az első randin van csók". Na az ilyen buta kislányokat élből offolni kell, nem éri meg lyukas köröket futni buta csajokkal, éretlen kislányokkal. Aki játszmázik, vagy nincs veled egy agyi szinten az hosszabb távon csak rossz lesz neked.
Én 10+, talán 20+ lánnyal, nővel találkoztam innen. Volt akivel csak barátilag, volt akivel komolyabbra, volt akivel lazábbra. Ami nagyon fontos kezdetben az a stílus és az írásképed! Ha látják, hogy normálisan levelezel, akkor már van előnyöd a sok hülyével szemben. A humor, komolyság és még sok tényező szintén szerepet játszik. Viszont mindig add önmagadat és ne akard sem a másikat, sem magadat becsapni.
A lelépésből is le kell vonni a következtetést, ahogy fentebb írtam. Ha csak húzza az időt, akkor off. Ja a másik amire rájöttem az évek alatt, nem éri meg senkire várni. Ne egy emberrel beszélgess, hanem amennyivel tudsz, DE mindig figyelj arra, hogy a kapacitásodnak megfelelően ismerkedj. Tehát a beszélgetések legyenek minőségiek és tudd kivel mit beszéltél, ki mit szeret, mit nem stb. Figyelj arra amit írnak. Sajnos sokakat zavar ez, hogy "nem csak ők vannak", ha rákérdeznek beszélsz e másokkal legyél őszinte! Igen ilyenkor van aki elköszön, de akkor jobb is. Pont az ilyenek miatt beszélgetsz másokkal is, mert ha leragadsz 1-nél, aki mondjuk hetekig hónapokig csak levelezgetni akar és egyszer csak eltűnik, akkor csak az idődet pazaroltad. Legyél korrekt, ha valakivel amúgy jól alakulnak a dolgok, de mégis mással jött össze végül, akkor vagy köszönj el NORMÁLISAN, vagy mond meg, hogy összejöttél valakivel, de szívesen beszélgetsz, barátkozol vele tovább. Nem csak párkapcsolati célból lehet levelezni, ismerkedni. Ilyenkor persze a másik eldöntheti, hogy akar e veled tovább beszélni vagy sem. Én sokszor közöltem szingliként is, hogy "mi nagyon nem passzolunk, de szívesen beszélgetek, barátkozok veled", volt akivel többször találkoztam, moziban is voltunk, mekiztünk, sétáltunk stb. Semmi szex, meg extra.
Legyél egyedi, de önmagad. Ne sablon hülyeségekkel untasd a másikat, de olyannal se, hogy most épp hanyas szinten van a paladinod és sikerült e a bossokat leverni :D vagy milyen könyvet olvastál, ha ez untatja a másikat. Mutasd meg az érdekes feledet, kicsit nyílj meg, de csak határokkal, ne mutass túl sokat, olyan dolgokat főleg ne amivel vissza tud élni, vagy rosszul esik, hogy kiadtad. Én csak meg szoktam említeni a céljaimat, terveimet és általában a nők kérdeznek rá, hogy pontosan mit is jelent. Ilyenkor szoktam róla mesélni és tetszik nekik a kreatív része, hogy mit találtam ki, min dolgozok régóta stb. Bár ezt általában már mikrofonozás közben, vagy élőben fejtem ki. Ahogy a hangomból hallják a lelkesedésemet, én is az övékből, hogy mennyire érdekli őket a téma, vagy épp mennyire nem :) mint mondtam jobb elkerülni, hogy untasd a másikat. Hobbik, célok, megélt dolgok......sok-sok dologról beszélgetsz a másiknak és meglátod mire kérdez rá, mire vevő.
Ha valaki soha nem kérdez, nem érdeklődik, csak válaszol az is egy jel. Ilyenkor egy idő után elköszönhetsz, vagy elhal a beszélgetés magától. Persze próbálkozhatsz téma váltással is, de sok esetben azt jelenti, hogy csak nem meri veled közölni, hogy untatod és nem érdekli amit írsz, amit feldobtál.
Ezek a "kapcsolati" próbálkozások szerintem KIZÁRÓLAG(!) a vagyonszerzés köré épülnek - "őszinteségi" álarc mögé bújva.
Most már én sem kérek többet senkitől telefonszámot, mert egy olyan idegen, akit még sohasem láttam a való életben... szóval felejtős.
Én miért utazzak ugyan egy számomra "szimpatikus tűnő" férfihoz, akinek TELJESEN ISMERETLENEK(!) a céljai???
A való életben is volt, hogy a lakásomat próbálták megszerezni "csak úgy". Őrült fogyasztói társadalom, már mindent lehet.
már nem fiatal
hölgy
Sokan egy levelezést sem képesek normálisan megkezdeni.
Egy komment után rögtön feltesz 5 kérdést rólam, anélkül, hogy ő bármit írna magáról v. hogy kicsoda egyáltalán.
Nem kéne ennyire ajtóstul berontani a házba.
Na, úgy tűnik, hogy tisztázódott az a bizonyos valami, amire gyanakodtam. Egy bizonyos szempontból "ártatlan".
(De ha a hangja szimpatikus valakinek és a stílusa, attól még a külső is számít valamennyire.)
25-ös voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!