Van a gyakori kérdések olvasók között aki itt ismerkedett meg valakivel és működik? 48f békés
#11:
Kommunikáció, próbálkozás, ismerkedés.
#13:
Tévedsz.
Sokan azt hiszik, hogy 5 próbálkozás után nincs értelme az egésznek, nem próbálkoznak tovább. A másik, hogy az ismerkedés alatt nagyon fontos az őszinteség és az, ha valakiről tudod nem passzoltok, akkor nem erőltetni a dolgokat. Volt itt olyan beszélgető partnerem akivel elég hamar kiderült nagyon nem illenénk össze, ő mégis akart volna tenni egy próbát. Végül az erőszakos mivoltja miatt offoltam.
A kommunikációban meg főleg fontos, hogy ne fussátok a lyukas köröket, ne beszéljetek el egymás mellett. Több olyan csajjal is beszélgettem itt akik később bevallották, hogy X dologban amúgy hazudtak, mert nem akarták elmondani először. Többek között volt akinek férje volt, gyereke volt, vagy épp 2 fajta nyugtatót szed és 2x járta meg a zárt osztályt öngyilkossági kísérletek miatt.
Vagy amikor 3 levél után már "szerelmes beléd" a másik, de kb semmit nem is tud rólad, csak egy kis figyelem miatt már azt hiszi ez a szerelem.
Èn, kettő levelezőtàrsat talàltam, akikkel majd egy ève tartjuk a kapcsolatot. Valamint egy szintèn levelezőtàrsnak indult, de alkalmi kapcsolat is lett belőle.
Èn úgy tapasztaltam, itt több őszinte ember van. Nyilvàn hülyèkkel is összefuthatsz, azokat nem kell magadra venni. Èn legalàbbis ìgy teszek ès lekopnak.
41N
#15:
A hülyéket ki kell szűrni. Nagyon sok a kamus itt is, chaten, sok helyen...
Igen tudom miről beszélsz, én is sok hülyébe futottam bele. Ezért is fontos a fentebb írt "próbálkozás" a listából. Ki kell tartani és nem 5 hülye után feladni.
Őszintén szólva én sem tudom, hogyan csinálják akiknek itt sikerült bármi komolyat találniuk. Nekem is volt több nővel találkozóm innen, de a legkomolyabb is három találkozó volt, mert utána ő is eltűnt egy szó nélkül.
És voltak olyanok is egy páran akikkel tök jól elbeszélgettünk online hosszú időn keresztül. Napi szintű kapcsolat volt, de ők is mind eltűntek egyik napról a másikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!