Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt hozzám hasonló lány?

Van itt hozzám hasonló lány?

Figyelt kérdés

Tudom, az ellentétek vonzzák egymást :D De szerintem inkább a hasonlók. Visszafogottabb, de kedves, világra nyitott lánnyal ismerkednék.

Nem baj, ha kicsit különc vagy.

28F

aug. 13. 16:18
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Ne tolongjatok :(
aug. 13. 16:44
 2/15 anonim válasza:

Miért tolonganának a nagyképűségedre?

Leírsz valamit, amit már profi szakemberek rég megfejtettek, elemzésekkel és megfigyelésekkel alátámasztva, úgy mintha te találtad volna ki és hajlongani kéne előtted emiatt... Nagyot mondtál..

"

Tudom, az ellentétek vonzzák egymást :D De szerintem inkább a hasonlók.

"

Illetve az hasonlóak, nem hasonlók.

Mondhatnék példákat, meg hasonlókat, ahogy te talán megtennéd fordított helyzetben, de nem fogok, mert nem vagyunk hasonlóak.

Így érted a fő különbséget.

aug. 13. 17:25
 3/15 anonim válasza:
Írnál magadról bővebben? Így nehéz eldönteni hogy van-e bennünk közös.
aug. 13. 18:03
 4/15 anonim válasza:

2

"Illetve az hasonlóak, nem hasonlók.

Mondhatnék példákat, meg hasonlókat,"

Most akkor melyik? 😂

aug. 13. 18:51
 5/15 A kérdező kommentje:
2# Linkeld kérlek a forrásokat. Én elolvasom :) Mindig megy a hivatkozás a vastag könyvekre meg a szakértőkre :D Most már kíváncsi vagyok
aug. 13. 19:40
 6/15 A kérdező kommentje:

"az hasonlóak"

Nem-nem :) mássalhangzóval kezdődő szó elé "a" névelőt teszünk, nem "az"-t. Egyébként ezt sem én találtam ki, szóval hajlongani sem kell előtte, csak mondom :) Benne van a vastag könyvekben.

aug. 13. 19:45
 7/15 A kérdező kommentje:
3# Ez igaz, így nehéz megmondani. Lehet, hogy semmi közös nincs bennünk. Nem akartam ide önteni mindent magamról, gondoltam, privátban írok
aug. 13. 19:47
 8/15 anonim válasza:
Jó, de így miért csodálkozol, hogy nem írnak, ha nem tudja senki, hogy kinek szól?
aug. 14. 08:09
 9/15 A kérdező kommentje:

8# Már nagyon régen csodálkoztam úgy bármin😅 nem is emlékszem utoljára mikor.

Amúgy azóta írtak.

aug. 14. 08:30
 10/15 anonim válasza:
Örülök neki, de mondjuk az első hsz., amit írtál.. Ez a "ne tologjatok" szerinted mi? Rácsodálkozás, hogy nem írnak...
aug. 14. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!