Vannak itt hozzám hasonló lányok? nincsenek barátaim, egész nap játszok vagy animézek és szociális fóbiás vagyok. 20F
Na és ki finanszírozza mindezt?
A jó anyád helyében úgy s...berúgnálak, hogy csak úgy porzana.
Aztán elhúzhatnál dolgozni.
Szeretem ezeket a szociális fóbiákat, ez a legnagyobb kibúvó, amikor valakit felelősségre kell vonni, hogy miért nem sikerül neki semmi :D
Amúgy nincs, hozd rendbe az életed, aztán lesz nő is
Na, ez a beszéd! :)
Sok sikert és örömöt kívánok hozzá!
Én tulajdonképpen egy ilyen lány vagyok
De azért nem hanyagolom el az életem se
Szembe kell nézni a problémákkal
a szociális fóbia nem arról szól h az ember emhanyagolja magát, vagy h nem vállal felelősséget v h nem néz szembe a problémákkal.
szoc fóbia: nem megy közösségekbe, nem megy bele olyan témákba amelyek az adott vagy a saját életkori beli enbereket foglalkoztatja. csak azzal ami kizárólag őt érdekli.
nem érdekli az iskolai élet, a házas élet, a gyerekvállalás, a közösségi szereplések, a színház, zene, tv, műsorok ( legalábbos amit rengetegen néznek)
nem érdeklik mások élete; megkeresztelkedés, hitközösség, sport közösség, ünnepek stb.
A szociális fóbia nem egynelő az antiszociálissal, a szociális szorongásnak pont az a lényege, hogy az egyén szeretne közösségbe járni (itt most lényegtelen az oka), emberekkel ismerkedni, viszont ilyenkor ránk jön a szorongás amely megnehezíti a helyzetett, vagy akár el is veszi a kedvünket attól a helyzettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!