Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Nagyon gáz, vagy ez csak...

Nagyon gáz, vagy ez csak nekem unszimpatikus?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy 44 éves férfival, tavaly vált el.

Biztos nincs senkije, voltam már nála. Viszont akkora kosz van a lakásában, hogy nem volt kedvem leülni sem egy székre.

És a másik hogy azzal fogadott hogy milyen kaját főzök neki 😳

Megnéztük mi van otthon neki, és főztem.

Viszont nekem ez nem igazán szimpatikus, szeretek főzni, de nem szeretnék azért társat hogy legyen kit ganéznom.

Vagy ezek ilyen hatalmas red flagek?

Mert jól néz ki, értelmes is, csak valahogy mintha tőlem várná el az alapokat pl a tiszta környezet .

aug. 7. 16:20
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
Menekülj!
aug. 7. 20:16
 12/24 anonim válasza:

Gáz.

Ha valaki alapvetően igénytelen, akkor igénytelen. Ha koszos a lakása, ő is koszos, koszosan fog hozzád érni. Nálam ez kizáró ok.

Ha randizgattok még csak akkor az lett volna a minimum romantikus gesztus, hogy főz neked, vagy együtt főztök (és természetesen kitakarít, ha vendég érkezik). Ez most jelen helyzetben egy alkalmazott fogadása volt, akinek kiadta a munkát. Ne legyél a cselédje ingyen senkinek se, jobbat érdemelsz!

aug. 7. 20:26
 13/24 anonim válasza:
#12 Ha valaki alapvetően igénytelen, akkor igénytelen. Ha koszos a lakása, ő is koszos, koszosan fog hozzád érni. Nálam ez kizáró ok. - ez bullshit ahogy van. A házam meglehetősen koszos, de én magam abszolút nem.
aug. 7. 20:58
 14/24 anonim válasza:
Menekülj amíg nem késő!😃
aug. 8. 08:04
 15/24 anonim válasza:
Ha most ilyen, amikor imponálnia kéne... nyilvánvaló, hogy a későbbiekben sem tesz odébb egy szalmaszálat sem... de akkor legalább lenne egy fizetett bejárónője...
aug. 8. 16:46
 16/24 anonim válasza:
Hat te jo nagy hulye vagy hogy foztel neki
aug. 9. 07:26
 17/24 anonim válasza:
Lehet csak konzervatív értékrendű. Régen ezeket természetes volt, hogy az asszony végezte a háztartásban.
aug. 9. 21:41
 18/24 anonim válasza:
Azert kell neki no hogy kiganézza, fozzon, mosson ra
aug. 10. 05:11
 19/24 anonim válasza:

17. 1. Nincs asszony a háztartásban, neki kell/kellene.

2. Ma már a nők is dolgozni járnak.

Kérdező, hogy döntöttél? Folytatod ennek ellenére v. elköszöntél?

aug. 10. 11:52
 20/24 A kérdező kommentje:

Nem találkozok vele többet.

Igazából telefonon nyaggatott hogy mit fogok főzni neki.

Olyan mint egy nagy gyerek.

aug. 11. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!