Nagyon gáz, vagy ez csak nekem unszimpatikus?
Ismerkedek egy 44 éves férfival, tavaly vált el.
Biztos nincs senkije, voltam már nála. Viszont akkora kosz van a lakásában, hogy nem volt kedvem leülni sem egy székre.
És a másik hogy azzal fogadott hogy milyen kaját főzök neki 😳
Megnéztük mi van otthon neki, és főztem.
Viszont nekem ez nem igazán szimpatikus, szeretek főzni, de nem szeretnék azért társat hogy legyen kit ganéznom.
Vagy ezek ilyen hatalmas red flagek?
Mert jól néz ki, értelmes is, csak valahogy mintha tőlem várná el az alapokat pl a tiszta környezet .
Gáz.
Ha valaki alapvetően igénytelen, akkor igénytelen. Ha koszos a lakása, ő is koszos, koszosan fog hozzád érni. Nálam ez kizáró ok.
Ha randizgattok még csak akkor az lett volna a minimum romantikus gesztus, hogy főz neked, vagy együtt főztök (és természetesen kitakarít, ha vendég érkezik). Ez most jelen helyzetben egy alkalmazott fogadása volt, akinek kiadta a munkát. Ne legyél a cselédje ingyen senkinek se, jobbat érdemelsz!
17. 1. Nincs asszony a háztartásban, neki kell/kellene.
2. Ma már a nők is dolgozni járnak.
Kérdező, hogy döntöttél? Folytatod ennek ellenére v. elköszöntél?
Nem találkozok vele többet.
Igazából telefonon nyaggatott hogy mit fogok főzni neki.
Olyan mint egy nagy gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!