Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Nagyon gáz, vagy ez csak...

Nagyon gáz, vagy ez csak nekem unszimpatikus?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy 44 éves férfival, tavaly vált el.

Biztos nincs senkije, voltam már nála. Viszont akkora kosz van a lakásában, hogy nem volt kedvem leülni sem egy székre.

És a másik hogy azzal fogadott hogy milyen kaját főzök neki 😳

Megnéztük mi van otthon neki, és főztem.

Viszont nekem ez nem igazán szimpatikus, szeretek főzni, de nem szeretnék azért társat hogy legyen kit ganéznom.

Vagy ezek ilyen hatalmas red flagek?

Mert jól néz ki, értelmes is, csak valahogy mintha tőlem várná el az alapokat pl a tiszta környezet .

aug. 7. 16:20
1 2 3
 1/24 anonim válasza:
Gáz. Nagyon. Szabadulj meg tőle minél gyorsabban, dobd ki ezt a disznót
aug. 7. 16:27
 2/24 anonim válasza:
Ez esetben keress mást!
aug. 7. 16:28
 3/24 anonim válasza:

"értelmes is"... ez nálam erősen kérdőjeles.

Ez az ember gáz, valószínűleg az előző felesége se véletlenül hagyta el.

aug. 7. 16:41
 4/24 anonim válasza:
Szerintem olyan házvezetőnőt keres, akit ingyen munka mellett még dugni is lehet.
aug. 7. 16:49
 5/24 anonim válasza:

Rendetlen vagyok én is, de nem várom el, hogy ilyesmit csináljanak nálam, igaz társat se keresek most.

A csávónak csak egy melós kell.

aug. 7. 17:08
 6/24 anonim válasza:
Egyébként mindegy hogy szerintünk gáz, vagy nem szimpatikus stb. A lényeg hogy te mit érzel és gondolsz. Tehát neked nem tetszik akkor, nem kérdéseket kell feltenni mert nem fog rajta változtatni itt pár válasz. Nem egymásnak valóak vagytok. Esetleg maradjatok barátok.
aug. 7. 17:13
 7/24 anonim válasza:

Kérdezd meg miért vált el.

Valószínű az ex is bejárónő volt az életében.

Vagy egy házitündér és megszokta.

De semmi esetre se tudnék én sem ennyire életképtelen férfivel komolyabbat.

aug. 7. 17:30
 8/24 anonim válasza:
Én is trehány vagyok, de mocskosul. Most is épp úgy áll a konyha, hogy ebben a hónapban még nem mostam fel, ablakokat pedig már nem is emlékszem, hogy mikor mostam utoljára. Viszont én havi 300+ órát dolgozom, és nem hívok fel magamhoz senkit, amíg ki nem ganézom a lakást.
aug. 7. 17:47
 9/24 anonim válasza:
Hát, nem véletlenül vált el...
aug. 7. 18:13
 10/24 anonim válasza:
Hacsak nem szenvedsz megmentő szindrómában, hagyd ott.
aug. 7. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!