Fiatalabb lányok, asszonyok…. Ismerkednétek egy idősebb sármos, intelligens, egzisztenciálisan rendben lévő pasival ?
13
Csak azt nem értem, hogyha ennyire tudod hogy mit vár a kérdező, akkor te minek kommentelsz? Hisz te sem a kérdésre válaszoltál. Akkor most ki oktat ki kit? :)
29 vagyok, és nálam is maximum 10 év, ami belefér.
A nagy korkülönbség idővel kiütközik, ha nem azonnal, bár számos esetben már néhány hét együttlét után kiderül, mekkora égbekiáltó, generációs különbségekkel megküzdenie a párnak. Nekem ehhez ehhez már nincs energiám, meg a józan belátásom sem támogatja, hogy hozzám túlkoros férfival kezdjek bármibe is.
Az egzisztencia annyiban számít csak, hogy ne kelljen semelyik félnek sem eltartania a másikat. Ez oda-vissza így működőképes! Ezenfelül az, hogy ráadásul "gazdag" is, az csak egy plusz, de nem dönti el egy kapcsolat sorsát. Ami dönt, az mindig a kémia, és a szeretet.
Azért szerencsére nem az az átlag, hogy a fiatal tini lányok bomlanának a papikért :D Van néhány apakompexusos, vagy akinek a pénz a lényeg, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!