Fiatal huszonéves hölgyek miért írnak rám 48 éves vagyok? Mi az elképzelésük egy húsz évvel idősebb férfival? Mi az elképzelés? Nem igazán értem.
Figyelt kérdés
júl. 25. 18:39
1/25 anonim válasza:
Ne hazudj. Csak szeretnéd, hogy huszonéves csajok zaklassanak, de valójában senki nem ír rád.
júl. 25. 18:41
2/25 anonim válasza:
Velem fordítva szokott lenni, bőven 40 feletti férfiak nem értik, hogy miért nem akarok velük ismerkedni. 30 vagyok. 🤷♀️ És volt, aki elmondása szerint egy huszonéves lánnyal is ismerkedett, akinek nem volt baja a korkülönbséggel...
júl. 25. 18:43
3/25 anonim válasza:
Jó eséllyel van pénzed, lakásod, kocsid, így lenne kihez költöznie, lenne aki fuvarozza, lenne aki eltartja, kényelem mindenek előtt :)))
júl. 25. 18:49
4/25 anonim válasza:
Rengeteg a golddigger! Engem is sokszor megtalalnak az ilyen lányok, d e én bizonyos ,, egyedi dolog" által szoktam megszűrni őket
júl. 25. 18:50
5/25 anonim válasza:
A saját korosztályom még mindig ritka kivétellel katasztrófa... érett és normális kapcsolatra 40 alatt már nem igen próbálkozok én sem.
4es, mi az a szűrés nálad? Ez érdekesen hangzik
júl. 25. 18:52
6/25 Szervizmérnök úr válasza:
Lehetnek olyan szélhámosok is, akit a barátja biztat fel.
Bepaliznak, kirabolhatnak, bármi elképzelhető.
júl. 25. 18:54
7/25 anonim válasza:
Velem a tizenéves tini csajok szemeznek, én se nagyon értem sokszor.. 34 vagyok
júl. 25. 19:03
8/25 anonim válasza:
46 éves koromig velem is sok tizen, huszonéves lány szemezett, úgy hogy én eleve kerültem a tekintetüket. De utána ez folyamatosan elmúlt. Bár most már a 30-40 -es nők se nagyon néznek meg, inkább az 50-60 körüliek, de a 70 évesnek látszóak se ritkák.
júl. 25. 19:13
9/25 anonim válasza:
#2 30 évesen azért már mem vagy olyan túl fiatal, hogy ne írhatna rád egy 40 feletti fiatalos férfi. De az is lehet többnek látszol a korodnál.
júl. 25. 19:15
10/25 anonim válasza:
Sose írnék rá egy ilyen vénemberre.
júl. 25. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!