Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Itt miért csak pasik keresnek...

Itt miért csak pasik keresnek csajt? Sosem olvastam,hogy csaj keresne pasit.

Figyelt kérdés
júl. 23. 11:45
1 2
 11/17 anonim válasza:
Igazából itt tényleg a legtöbb ember elkeseredett és sikertelen bár vannak kivételek de a 90% ilyen
júl. 23. 16:25
 12/17 anonim válasza:
Nők is írnak ki ugyanúgy kérdést, ha nyitott szemmel járnál látnád. Csak kevesebben, de azért nem olyan ritka az sem hogy ne tünne fel.
júl. 23. 16:37
 13/17 anonim válasza:
Az itteni "nők" nagy része kamu, a maradék meg javarészt olyan idegbeteg, hogy ha megkérdezik tőlük, hogy hol laknak, akkor rögtön hisztizni kezdenek, hogy jó, hogy nem adják ki rögtön az összes adatukat. Amúgy meg egy nőnek nincs szüksége a netes ismerkedésre, mert ha nem néz ki rosszul és elég nyitott életmódot folytat, akkor a való életben is könnyebben talál párt, mint a neten. És lehetsz te akármilyen normális, a neten nem mész semmire férfiként, régebben még csak-csak össze lehetett itt hozni egy-egy randit, de az utóbbi 10-15 évben akármilyen udvarias és türelmes voltam, csak a hazugságot, hülyítést, eltűnést, lepattintást kaptam jutalmul.
júl. 23. 17:05
 14/17 anonim válasza:
Itt az éve során változik az igény. Korábban volt, hogy nő keresett pasit (és valóban nő volt az illető!), de ma már szerintem változott a generációk, az igények, a gondolkodásmódok, vagy épp a nők belefutottak már sok negatív tapasztalatba itt, ezért nem jelentkeznek.
júl. 23. 18:59
 15/17 anonim válasza:
Pedig sok nő keres elméletben itt is valakit. Csak épp a gond az, hogy a többség szórakoztatást vár el, és azon túl már maga se tudja mit akar. Kötődési zavaros, sérült, össze vissza játszmázik, hazudozik. Nem tisztel se téged se az idődet, pár hét alatt legkésőbb eltorzul az egész korábbi jó viszony és érdeklődés valami egészen mássá. Ha híres stand up komikus vagy esetleg kalandor vagy akinek minden napja kaland, akkor is ugyanez lesz a végkifejlett a mostanra itt maradt nőkkel. Ha meseszerűen szép, ritka és szerencsés egymásratalálás van, akkor is ez lesz a végkimenetel. A jelenlegi állapotok között senkit nem hallottam még pozitívan nyilatkozni az itteni nőkről, és ez szerintem nagyon nem véletlen. A múltban voltak mindenféle szép történetek és egymásratalálások, a jelen viszont valami egészen más.
júl. 23. 19:07
 16/17 anonim válasza:
#15: Sajnos sok a gyáva, életképtelen, unatkozó, toxikus ember, és ehhez a net csak még nagyobb segítséget nyújt. De máshol sem jobb a helyzet. Mindenütt csak az egetverő elvárások, a torz énképek uralkodnak, nem a másik embert akarják megismerni, hanem egy sablonos bevásárlólistát akarnak ráhúzni mindenkire, és aki akár csak egy dologban is kilóg a sorból, az már mehet a lecsóba. A nők is csak a tisztességről, gerincességről szónokolnak, miközben gyáván eltűnnek, vagy halálosan megsértődnek valami hülyeségen, aztán ott állsz megfürödve. Ja és persze a te kötelességed lenne az, hogy szórakoztasd őket, miközben ők "jobb" esetben tőmondatokban válaszolgatnak, aztán még te leszel az unalmas.
júl. 23. 19:28
 17/17 anonim válasza:
Ebben a bevásárlólistában az a legszebb hogy még csak bele se láthatsz, sőt néha pontosan az ellenkezőjét adják elő. Aztán örülsz hogy végre valaki akinek normális az értékrendje... :D És gyakorlatilag majd ezen fog szétesni a kapcsolatotok, mert már az elejétől átvert vele, és ezt fogja a végén felhánytorgatni neked, amit erényként annyira bírt benned az elején. Legalábbis akkor még ezt állította.
júl. 23. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!