Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Olyan novel szeretnek megismer...

Olyan novel szeretnek megismerkedni aki mar idosebb es nem volt meg kapcsolat ?

Figyelt kérdés
Azert nem volt meg kapcsolata mert allitolag nem nez ki jol. 27-42 evre gondolok kb

jún. 23. 07:28
 1/7 anonim válasza:
Miért keresel pont ilyen nőt? Úgy gondolod hogy kisebb az igénye emiatt és felnéz Rád?
jún. 23. 09:37
 2/7 A kérdező kommentje:

ma 09:37

Nem azert. Azert mert talan ok megertobbek. Es meg ertik talan azt is, h ha en szepnek fogom mondani az igaz is!! Ellenben sok szemettladaval aki csak szexet akar az ilyen nokotol!

jún. 23. 15:21
 3/7 anonim válasza:
Ugyan, ne hidd ezt. Attól,hogy valaki nem néz ki jól, ennyi idős koráig nincs kapcsolata, egyáltalán nem jelenti az,hogy Ő majd nagyon megértő lesz. Mi az,hogy ha Te majd szépnek fogod mondani el is hiszi Neked?Badarság amit írsz. Egy kevésbé szép nő, akinek esetleg pont ezért, vagy mert nem is akart, nem volt kapcsolata miért is kellene,hogy elhigyje Neked,hogy Ő szép?És Te miért mondanád Neki ha nem az, és Ő ezt tudja magáról? Én egy átlagos nő vagyok. Nem lennék boldogabb ha valaki azt mondaná, hogy én egy csodaszép nő vagyok. Az,hogy máshogy értékelném a kedvességét mint annak, aki csak szexet akar...ahhoz nem kell,hogy valótlan képet fessen rólam. Nem értem ezzel mi a célod?
jún. 23. 17:28
 4/7 A kérdező kommentje:

Az ne is irjon ide aki nem is akart kapcsolatot. Az valoszinu most sem akar.

A celom egy kapcsolat,csak ennyi!

jún. 23. 18:13
 5/7 Senior Séf válasza:
Igényes lehetsz.
jún. 24. 17:22
 6/7 A kérdező kommentje:
Koszi a hozzaszolasod! Ja megse...
jún. 24. 18:34
 7/7 anonim válasza:
Gondolom e preferenciák mellett nem kizár ó ok, hogy legyen lába.
júl. 25. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!