Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Itt miért csak pasik keresnek...

Itt miért csak pasik keresnek csajt? Sosem olvastam,hogy csaj keresne pasit.

Figyelt kérdés
júl. 23. 11:45
1 2
 1/17 anonim válasza:
Én láttam pedig olyan kérdést is.
júl. 23. 11:49
 2/17 anonim válasza:
Vannak néha ilyenek is. Csak a nők sokkal több, és többnyire kéretlen üzenetet kapnak, én is kaptam már válaszom miatt, és elég sok volt közte az idióta.
júl. 23. 11:59
 3/17 anonim válasza:

Mert a him megy a nosteny utan ha parosodni akar vele

A nosteny megy majd eldonti hogy lesz szex vagy nem

júl. 23. 12:15
 4/17 anonim válasza:

Nagyon sok a kamus kérdés és így is kapnak elég ajánlatot a csajok, még a kamuk is.

Nekem 3 exem van innen, meg volt pár lazább kapcsolat. Főleg úgy indult, hogy vagy ők írtak rám, vagy én rájuk és elkezdtünk beszélgetni, ismerkedni.

Ha egy csaj kiír egy ismerkedős kérdést 10001 gyökér ír nekik és az értelmesebbek is lemorzsolódnak általában a sok hülye között.

júl. 23. 12:36
 5/17 anonim válasza:
Jóval több a férfiak által kiírt ismerkedős kérdés, ez tény. Hogy mért van így? A nők talán hamarabb megbékélnek az egyedülléttel vagy elment a kedvük az ismerkedéstől, vagy nem tudom.
júl. 23. 12:52
 6/17 anonim válasza:
Mert a nok erzelmekre vágynak, a ferfiak meg gyors kefére
júl. 23. 12:55
 7/17 anonim válasza:
Írtam ki nőként ismerkedős kérdést itt, egy éve kb. Perverz állatok reagálnak és ennyi, akkor meg minek. Nagyjából arra van itt kereslet, hogy borotváljam le a hátát, vagy küldjek használt bugyit postán pénzért. Amúgy meg láttam már nem egy női kérdezőt itt, átsiklottál felette.
júl. 23. 13:12
 8/17 anonim válasza:
Azt ne mondd, hogy sikerrel lehet itt járni, akár nőként, akár férfiként. 😄 De ezekszerint a nők feltalálják magukat egy anonim lepukkant oldal nélkül is a párkeresésben, míg a férfiaknak elkeseredésükben itt próbálkoznak életük szerelmét megtalálni. N
júl. 23. 13:54
 9/17 anonim válasza:
Ezek szerint csak ma regisztráltál.
júl. 23. 14:38
 10/17 anonim válasza:
Pedig a nők is írnak ám ki kérdéseket
júl. 23. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!