Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vannak itt olyan teltebb...

Vannak itt olyan teltebb lányok akik ismerkednének? Szeretem ha egy lánynak van hasa😃

Figyelt kérdés

#hízás #fétis #BBW #Hasfetish #Kövérlányok
júl. 16. 07:55
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
Mit kell itt ennyit agyalni meg kötözködni? A gyakorikérdések lett az agytröszt, vagy mi? Valakinek a nagyon vékony, valakinek az átlagos testalkatú, valakinek a duci lányok jönnek be. Ééééés??? Mit kell itt fétiselni meg a külső számít csak meg ilyeneket írni??? Mondom ezt férfiként, akinek az átlagos testalkatú lányok jönnek be. De akkor már nem is mondanám, milyen szemszín tetszik a legjobban, mert az fétis, és akkor csak a külső számít. Tejóég.
júl. 18. 11:15
 12/28 anonim válasza:
11, a kérdező oda írta hastegekbe, hogy fétis, bbw, stb. Ő maga mondja, hogy a telt lányok a fétisei. :D
júl. 18. 11:20
 13/28 anonim válasza:
12. És mi van abban? Ők jönnek be neki, és kész. EZ miért akkora dolog?
júl. 18. 11:24
 14/28 anonim válasza:

Nekem mind1 mi jön be neki, nem érdekelhetne kevéssé engem, de sztem akkor is gáz aki külső alapján szelektál magának. És neked miért akkora dolog, hogy belém állj? Én is csak a véleményemet írtam le, mert ezek vtak a tapasztalataim, de te bekattansz rá :D

Nekem ez a véleményem, EZ miért akkora dolog? XD

júl. 18. 11:49
 15/28 anonim válasza:
14. Kulturáltan lehet erről beszélgetni? Nem kattantam be senkire, nem is néztem, ki mit ír, csak láttam többféle választ. Még mindig nem értem, miért baj, ha valakinek ilyen vagy olyan lányok jönnek be, másnak meg amolyanok. Nevezzük fétisnek vagy akárminek, nem tök mindegy? Nyilván senki nem olyat fog választani magának, akihez nem tud vonzódni, mert ha nem áll fel rá, akkor az nem jó. Nem írta szerintem a kérdező, hogy csak a külső számít neki. Nyilván duci lányok között is van olyan, akivel amúgy nem passzolnak más okokból a kérdezővel, és olyanok, akikkel igen. Ha nem passzolnak, úgyis kiderült az elején, de senki nem olyat fog keresni magának, mint írtam, akihez nem vonzódik, mert nem az esete. Még kérdés? De még az is lehet éppen, hogy pont passzolnátok a kérdezővel egymáshoz, csak ennek esélyt sem adsz, mert a rossz tapasztalataidból általánosítasz.
júl. 18. 11:56
 16/28 anonim válasza:

15

Az a baj, hogy fétis alapján ismerkedni kb azt jelenti, hogy a csaj nem érdekel, csak a hasa. Ha lefogy, akkor dobja.

júl. 18. 13:06
 17/28 anonim válasza:

15, nem, nem tök mind1, aki csak azért ismerkedik valakivel, mert nagy melle van, vagy bármi, az a gáz. Teljesen más, ha van egy ideálod, és ha van egy fétised. Mert hiába van ideálod, hogyha megismerkedsz egy kis mellű nővel úgy, hogy neked a nagy dudák jönnek be, mert elfogsz emellett tekinteni ha szerelmes leszel. A fétises meg csak nagy mellűvel akar lenni kizárólag.

Amúgy meg, nem éppen tűntél nyugodtnak azzal, hogy egy tonna kérdőjelet spamelsz :D

júl. 18. 15:21
 18/28 anonim válasza:
Én csak kissé vagyok teltebb,tehát nem az elhízott csak van rajtam egy kis felesleg, nagyobb fenék,kis derék,szélesebb csípő,és néha szeretek kis szelíd lenni;).
okt. 29. 20:28
 19/28 anonim válasza:

18

Ez azt jelenti, hogy általában nem vagy szelíd?

okt. 29. 22:44
 20/28 anonim válasza:
Nem!!!💋
okt. 30. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!