Vannak itt olyan teltebb lányok akik ismerkednének? Szeretem ha egy lánynak van hasa😃
Nekem mind1 mi jön be neki, nem érdekelhetne kevéssé engem, de sztem akkor is gáz aki külső alapján szelektál magának. És neked miért akkora dolog, hogy belém állj? Én is csak a véleményemet írtam le, mert ezek vtak a tapasztalataim, de te bekattansz rá :D
Nekem ez a véleményem, EZ miért akkora dolog? XD
15
Az a baj, hogy fétis alapján ismerkedni kb azt jelenti, hogy a csaj nem érdekel, csak a hasa. Ha lefogy, akkor dobja.
15, nem, nem tök mind1, aki csak azért ismerkedik valakivel, mert nagy melle van, vagy bármi, az a gáz. Teljesen más, ha van egy ideálod, és ha van egy fétised. Mert hiába van ideálod, hogyha megismerkedsz egy kis mellű nővel úgy, hogy neked a nagy dudák jönnek be, mert elfogsz emellett tekinteni ha szerelmes leszel. A fétises meg csak nagy mellűvel akar lenni kizárólag.
Amúgy meg, nem éppen tűntél nyugodtnak azzal, hogy egy tonna kérdőjelet spamelsz :D
18
Ez azt jelenti, hogy általában nem vagy szelíd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!