Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Valaki ismerkednek, aki úgy...

Valaki ismerkednek, aki úgy gondolja hogy készen áll drasztikusan megváltoztatni az életet azért, hogy szeretetre éljen?

Figyelt kérdés

31 éves vagyok, azért írtam ki ezt a kérdést, mert az utóbbi időben elég magányosnak érzem magam.. tudatosan volt bezárva a szívem évekig, elutasító voltam azokkal, akik közeledni próbáltak.. viszont rájöttem, hogy egyedül nem jó és ha elakarom érni a celjaimat, akkor kell valaki aki miatt motivált lehetek, akinek jót szeretnék és úgyérezhetem, hogy kettőnkért kell harcolnom.. így egyedül, önmagamert nem teszek olyan motivált lépéseket, mintha lenne egy párom.

Jelenleg Hollandiában élek.

Sok nehézséget legyőzték már az életem során, nem volt igazán szerető családom sose, de ettől függetlenül mindig igyekszem vidám lenni és pozitívan tekinteni a jövőre.

Számomra a belső a legfontosabb, persze a külső is számít.. röviden rólam meg annyit, hogy imádok túrázni, erdőket járni és feltöltődni békés energiákkal.

Szeretem az animéket, sokat filozofalok és fejtegetem az élet "nagy dolgait".. szeretem a nyilt es egyenes beszédet, emellett igyekszem mindig s problema gyokeret keresni minden problémás helyzetben.

2023. dec. 17. 18:00
 1/7 A kérdező kommentje:
Most látom, hogy a kérdés szövege elég értelmetlen lett itt ott, mert a telefon atjavitott pár szót. xD
2023. dec. 17. 18:22
 2/7 anonim válasza:
Ki kell kapcsolni a telón a billentyűzet javítást.
2023. dec. 17. 18:35
 3/7 anonim válasza:

Nemed?

Amúgy Hollandia csöppet messze van, nem gondolod?

2023. dec. 17. 19:03
 4/7 A kérdező kommentje:

Igen, a nem az kimaradt.. 31/F

Biztosan van olyan, aki nem helyhez kötött. :)

2023. dec. 17. 19:19
 5/7 anonim válasza:

ember, itt egy sima pesti 30as pasi nem tud párt találni, nem hogy hollandiából....

ott nincsenek csajok? vagy a szőke hollandoknak sem kellenek a bevándorlók?

dolgozz még pár évet és gyere haza sok pénzzel

2023. dec. 17. 20:18
 6/7 anonim válasza:
Hát őszintén.... rohadtul taszító a gondolat, hogy önmagadért nem vag yhajlandó tenni a saját céljaidért, csak ha valaki másért tehetsz.
2023. dec. 18. 15:26
 7/7 A kérdező kommentje:

Kedves 6-os, te eléggé félre értesz.

Jelenleg is harcolok önmagamert, a céljaimért, de ha az embernek van egy társa, akkor sokkal nagyobb célokat is elérhet az ember.

2023. dec. 18. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!