Miért veszítem el a lányok érdeklődését?
Már jópárszor előfordult életem során, hogy rámírtak lányok, buliba oda jöttek hozzám vagy valamilyen formában keresték a társaságom. Ilyenkor helyzettől függően vagy csókoloztunk vagy randira hívtam az adott lányt, de valahogy eddig mindig meguntak, eltűntek stb.
Erre az az elméletem, hogy a külsőm van akinek bejön, mert kisgyermek korom óta sportolok, így viszonylag izmos/szálkás vagyok, emelt magas is. Viszont én egy tipikus jófiú vagyok, nem egy ilyen extrém rámenős, maszkulin rosszfiú és valahogy ez nem egy nyerő személyiségtípus ismerkedés terén. 18 éves korom ellenére hosszabb időn keresztül nem is voltam még kapcsolatban. Csak ilyen kavargatások meg ilyen nehezen besorolható valamik voltak, körülbelül 10-12 eddig.
Min kéne változatatnom?
Főleg az első randikkal szúrom el szerintem. Legalább a 0. lépés megvan, az érdeklődés felkeltés, amit szerintem főleg a külsőmnek köszönhetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!