Kifutok az időmből, 28 vagyok lány, szeretnék egy megbízható férfit magam mellé?
Nem kell sok.
- Átlagos kinézet is jó, ha +- is jó
- Nem kell sok pénz, de legyen egzisztencia ha gyerek lesz
- Nem muszáj diploma meg PhD
- Szeretném én meghívni saját pénzből egy fagyira
- Gyerekeket szeretnék, hűséges leszek
28/L
"Átlagos kinézet is jó" - kérdés, hogy neked hol kezdődik az átlagos férfi. Tapasztalataim szerint a nők nagy részénél valahol ott, hogy jön az izmos, szőke herceg fehér lovon, a felső határ meg a csillagos ég.
"Nem kell sok pénz, de legyen egzisztencia ha gyerek lesz" - És neked mi a nem sok? Te mit tennél bele a közös egzisztenciába?
"Nem muszáj diploma meg PhD" - Szóval akkor Kőműves Józsi is jó lesz?
És persze az egyik legfontosabb kérdés: mennyire vagy zárkózott/frigid?
28 évesen lánynak tartja magát a kérdező, az eléggé beszédes. 28 évestől már azt várnám el, nagybetűs Nő legyen. De én kicsit idősebb korosztályból vagyok, így másképp látom a világot.
Abban egyetértek, aki rágörcsöl a párkeresésre, egyből megtervezi a közös jövőt, beleértve a családalapítást az elriassza a potenciális jelölteket. Hiszen, hol van a kölcsönös vonzalom, a romantika, a szerelem? Ez így inkább egy szerződési viszony. "Szülök neked gyermeket, ha képes vagy eltartani minket."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!