Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Egy kb 40 éves férfinek...

Egy kb 40 éves férfinek "dicsőség", ha nála 15-20 évvel fiatalabb barátnője van?

Figyelt kérdés
jún. 17. 12:51
1 2 3
 21/29 anonim válasza:

összességében a véleményed egy durva általánosítás, ami vagy igaz , vagy nem az egyén szintjén, már csak, azért sem, mert nincs olyan,hogy bizonyos korban hol kell tartania és hogyan kell gondolkodnia egy embernek. vannak korán és későn érő típusúak bőven. a világnézetről nem is beszélve.

szóval ez helyzettől függ.

a 18 év, amit meghatároz a törvény egy elég jó iránymutató. vannak ennél korábban érők és később érők is.

érdekes módon egyébként a 18 éves fiúkat nem védik az idősebb hölgyektől ennyire, pedig az elv ugyanaz kéne,h legyen.

18 évesen meg már egy lánynak/fiatal nőnek tudnia kéne, hogy kell-e neki egy jóval idősebb, vagy sem, tehát rajta múlik, vagyis a felnött korba lépéssel járó felelősségnek már meg kéne lennie. nem is egészséges, ha mások iránítják az életet még ilyen korban is.

júl. 3. 10:52
 22/29 anonim válasza:
21, most vekegetsz, de te se örülnél, ha lenne egy 18 éves lányod majd hazaállítana egy olyan faszival, aki a legjobb ivócimborád lehetne korban. Úgyhogy ezt te sem gondolhatod komolyan. Meg ne haragudj, de aki felnőttként bármilyen minőségben egy szintre tud keveredni egy 18 évessel az inkább érezze szégyenben magát. És ez nem általánosítás. Ez a valóság, csak fel kéne nőni a szerepekhez.
júl. 3. 20:06
 23/29 anonim válasza:
Egy 40 éves férfinek egy fiatalabb barátnője van én se nem hiszem el hogy hosszútávon működne a párkapcsolatuk. A Kérdező helyében , én nem kezdenék egy nálam idősebb nővel, nem igazán illendő dolog nekem eza tapasztalatom . Csak őszintén válaszoltam a kérdésre és el mondtam a véleményemet. 24/F
júl. 18. 19:04
 24/29 anonim válasza:

#22 egy konzervatív közegben lehet neked van igazad.

egy szabadszellemű világban meg nekem.

júl. 22. 20:43
 25/29 anonim válasza:
28 évesen 44 éves dögös barátnőm,élettársam volt. Most én vagyok 44 és totál független és a 20-s éveikben járó csajok flörtölnek velem.És nincs is ellenemre,sőt bármelyikkel összejönnék csak legyen rá alkalmam. Amúgy is az én korosztályom-beli Nőknek már mindenkinek van gyereke,vagy épp férje, és így nincs szabad préda.TEHÁT A KÉRDÉSEDRE VÁLASZOLVÁN,NINCS EBBEN SEMMI KIVETNIVALÓ. Ugyanitt van jó pár olyan korú ismerősöm mint én,és ugyanúgy függetlenek vagy épp váltani szeretnének mert már uncsi a jelenlegi és ők is 20-30-s pipikben gondolkoznak.
júl. 23. 13:04
 26/29 anonim válasza:
24, hát, gondold csak ezt, de attól még szánalmas és kész. A fű sem lesz piros azért mert színvak vagy. :D
júl. 24. 08:15
 27/29 anonim válasza:
26. nem sokat láttál még a világból. vannak ennél cifrább dolgok is a Földön. az egy másik dolog, hogy te becsukod a szemed.
júl. 25. 15:28
 28/29 anonim válasza:
27, ez jó hamar kiokoskodtad, hogy mit láttam meg mit nem. Majd egyszer lesz lányod, rájössz, hogy kinek volt igaza szerintem.
júl. 25. 15:48
 29/29 anonim válasza:

28. én ezt nem is vitattam, h neked jogod van az általad képviselt nézőponthoz mondjuk a lányod esetében.

én azt állítom, hogy önmagában a korkülönbségi vita terméketlen, mert sokféle változatban fordulhat elő és minden esetben az egyedi körülményeket kell nézni.

függ a lány érettségétől, a férfi személyiségétől, szándékaitól, egyéb helyzetétől.

korábban is írtam,h 18 évesen a fiatalok egy jó része már érett lehet az önálló döntésre, arról nem is beszélve sokan már aktív szexuális életet él és nem olyan ártatlan, ahogy az apuka, anyuka elképzeli.

van ilyen is, meg olyan is.

júl. 25. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!