Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Egy kb 40 éves férfinek...

Egy kb 40 éves férfinek "dicsőség", ha nála 15-20 évvel fiatalabb barátnője van?

Figyelt kérdés
jún. 17. 12:51
1 2 3
 11/29 anonim válasza:

Kit izgat mi lesz holnap?

Én a mának Élek.

De kérdésedre is válaszolok les arom!

jún. 17. 17:29
 12/29 anonim válasza:

Az számít hogy boldogok-e egymással a felek, vagy sem. Vannak nők, akik a hozzájuk képest ennyivel idősebb férfiak tetszenek, szimpatikusabbak. Ha ők boldogok velük, akkor nincs ezzel semmi gond.

Pár ismertebb ember, akinek 20 évvel fiatalabb a felesége, Ambrus Attilának 20 évvel fiatalabb, Földes Lászlónak "Hobo"-nak 20 évvel fiatalabb, Fásy Ádámnak 20 évvel fiatalabb, Reviczky Gábornak 20 évvel fiatalabb, Kemény Dénesnek 20 évvel fiatalabb felesége van.

Mégsem olvasni sehol sem egy cikket, arról, hogy ez rossz lenne vagy megalázó, vagy bármilyen negatív véleményt a nagy korkülönbség miatt. Akkor mi a probléma a 15-20 év korkülönbséggel?

jún. 17. 18:44
 13/29 anonim válasza:

Nem látok benne problémát, ha két ember szereti egymást.

A társadalmi előítéletek viszont erősek lehetnek.

Felvilágosultnak nem nevezném Magyarországot, tehát ez itt probléma lehet.

jún. 18. 01:01
 14/29 anonim válasza:

Nem tudom, hogyan jutottunk el a "dicsőség-e" kérdésből oda, hogy nincs benne semmi rossz. Az kérdés arra irányult, hogy egy fiatalabb lánnyal összejönni ebben a korban olyan dolog-e, amire mindenki vágyik, de keveseknek adatik meg. Nem arra, hogy elfogadható-e.

Előbbire nem a válasz, utóbbira igen.

jún. 18. 09:41
 15/29 anonim válasza:
K*rva gáz. Mi a munkahelyünkön az ilyeneket ki szoktuk röhögni, akik a fiatal gyakornokokra akarnak rámenni. Visszataszító. Hogy pasiként dicsőség-e? Csak azt mutatja, hogy egy dupla nulla, mert egy korabeli nőnek se kellene a fiatal libát meg még be tudja etetni a nemlétező mesékkel. Már ha... minden esetre szánalmas. Mit adhat egy kislány egy férfinak? Már a nyilvánvaló vízszintes síkon túl...
jún. 19. 20:27
 16/29 anonim válasza:

15.

ha betölti a 18-at akkor már nem kislány és ebben a korban nagy többsége már nem is olyan ártatlan. akkor meg miért kéne megszabni, hogy ki kivel jöjjön össze?

álszent dolognak tartom azt a hisztériakeltést ami manapság a nők körül folyik, miközben nagy részük egyáltalán nem egy ártatlan szűz finoman szólva.

kiábrándító.

és csodálkoznak a nők, hogy nem találnak normális férfit, amikor ilyen kettős mérce megy.

a normális pasikat elriasztja ez a hangulatkeltés, hogy a nőket nem szabad tárgyként kezelni, de még ránézni se szabad rájuk jobban, mert az már zaklatás, miközben a csajok nagy része sokkal szabadosabban él, mint ahogy hirdetik.

azt kapják, amit megérdemelnek. Bántalmazó kapcsolatot.

jún. 22. 18:58
 17/29 anonim válasza:

16, szellemileg és mentálisan egy 40 éves csávó meg egy 18 éves làny között gigászi különbség van. Ebben semmi álszentség nincs, aki csak fiatal kislányt tud felszedni az inkább szánalmas. Ha már fiatalabb nőt akar, akkor azért egy olyat válasszon, aki már képben van magával, szóval azért egy 25 minimum.

Amúgy én aztán nem szabok meg semmit, a véleményemet mondom el. Te meg vekegjél még egy kicsit. :D

Ja, és a bántalmazó kapcsolat nem tudom, hogy jön ide egy korkülönbséges kérdéshez. Szerintem te kevered a szezont a fazonnal.

jún. 26. 16:46
 18/29 anonim válasza:

17.

a szellemi szint nem életkortól függ, másrészt egy kapcsolat nem nehezített felszedőverseny.

18 évesen a csajok nagy része már elég tapasztalt, tehát már kislánynak sem tekinthetőek sok esetben.

tehát én azt mondom, hogy ha egy kapcsolatban mindkét fél megtalálja az örömet, akkor értelmetlen a körülményeken lovagolni.

jún. 30. 23:50
 19/29 anonim válasza:

18, hát, de. Mert rohadtul nem ugyanott tartotok. Egy 18 éves lány még tanuló. Vagy befejezi a középsulit vagy megy egyetemre. Egy 40-es faszi meg már jó eséllyel tart valahol a karrierjében. Màr rég házas, gyerekes családapa kéne legyen. Ők agyilag hol találkoznak szerinted? Kötve hiszem, hogy ebben egyenlő felek tudnának lenni. Rövid távon talán elvannak, de hosszú távon nem hiszem.

Amúgy meg ez nem a körülményeken lovagolás. Csak egyszerű tény: ha pasiként csak egy 18 évessel tudsz leállni, akkor nagyon gáz vagy. Ennyi.

júl. 1. 11:23
 20/29 anonim válasza:
17 éves koromban rámindult apám munkahelyén az egyik akkor elvált jogtanácsos, 38 volt. Még az akkori tyúkeszemmel is levágtam, hogy ez a "vanéletemésférfivagyok" című műsor új fejezete. 44 évesen pedig már anyaként is látom a sztorit és megetetem a mókusokkal a tetemét annak, aki lányommal szórakozik :-)
júl. 1. 11:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!