Lányok miért nem írnak ki társkeresés céljából kérdést?
Több olyan kérdést látok itt, ahol a férfiak keresnek partnert, nők nem raknak fel kérdést, vagyis én nem láttam eddig túl sokat.
Miért lehet ez?
24L
"Nem tudom, mi a siralmasabb, a rossz, elidegenedett kapcsolatban élő, de onnan nem lépő férj/élettárs"
Hát nekem erröl pont fordított tapasztalatom van.
Hasonló szituban vagyok, és egyszer írtam egy olyan kérdésére, aki komondottan csak barátságot keresett, levelezni beszélgetni.
Az elején tisztáztam, hogy nem fogok lépni, félrejárni pláne nem, de ez nem lehetett volna gond, mert nem társkeresésröl szólt a dolog.
Ennek ellenére hamar jött a teperés, nyomulás és duzzogás, meg "bókok" kizsarolása.
Szerintem az ilyen inkább szánalmas.
Az utolsó kettőnek, igen olyan is van amit elmondtatok és abból fakadóan a férfiak többsége itt valószínűleg alkalmatlan, de azt tegyük hozzá hogy tisztelet a kivételeknek amik lehet hogy kisebbségben de mindig is lesznek.
#19-es voltam
#28, igen mert egy elírástól hülye leszek?
Ha akarod elküldöm a linkedin profilom, hogy nagyot nézz hülye gyerek :)
35#
Nem azt mondtam, hogy hülye van, hanem hogy vicces, amikor az ember a "semmi" billentyű helyett a szóköz üti le, hisz köztudott, hogy egymás mellett vannak... nem.
Küldd nyugodtan, hadd csodálkozzak. Csak aztán ott is tudj válaszolni, és ne tegnapi regisztráció legyen. :)
Bár hozzáteszem, az önérzeteskedésedből ítélve már akkor sem lehettem gyerek, amikor neked sikerült bejutni.
#35 "kivagy téve annak"
vagy + kitéve = ki vagy téve. A kivagy az valami más.
Második hiba.
Közben néztem 24 vagy és hülye gyerekezel. Ez csak azért vicces, mert ha a középiskolai barátnőm megtartotta volna az elsöt, pont ennyi idős lenne. :D
Egyébként felesleges profilokkal villogni, a kommunikációd másokról, meg az egód mérete többet elárul, mint bármely felturbózott linkedin vagy xing profil.
Pedig rá vannak szorulva ők is mostanság, legfeljebb kicsit kevésbé. Manapság az elmagányosodás korát éljük. Sőt, rakat fiatal 16-18-20 éves lányt is láttam már itt, aki keres valakit épp beszélgetni vagy akár ismerkedni. Én abban az életkoromban még javában éltem az életemet, partyk, kalandok, új emberek és új csoportok, folyamatos sodródás, szóval a nagybetűs élet. De manapság már nem az van mint akkoriban volt, az emberek egyrészt bezárkóztak, másrészt nagyon sokan a neten élnek, főleg a covid lezárások óta.
És akkor ez még csak a fiatalabb korosztály volt. Nagyon sok ennél idősebb nőt is láttam mostanában itt panaszkodni, hogy nincs kivel ismerkedjen, hiszen munka, család, bevásárlás, és kb ennyi az élete. Esetleg edzés vagy utazás, de mind erre panaszkodott hogy egyedül van, mert manapság már nem igazán ismerkednek az emberek. Meg csomó olyannal is, akinek az összes korábbi kapcsolata a netről volt. Szóval ez a nincsenek rászorulva kifejezés kissé furán hat ezek után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!