Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok miért nem írnak ki...

Lányok miért nem írnak ki társkeresés céljából kérdést?

Figyelt kérdés

Több olyan kérdést látok itt, ahol a férfiak keresnek partnert, nők nem raknak fel kérdést, vagyis én nem láttam eddig túl sokat.

Miért lehet ez?

24L

2024. jún. 13. 08:34
1 2 3 4 5
 1/41 anonim válasza:
Mert a jó csajoknak nincs rá szüksége hogy itt ismerkedjenek, a csúnyábbak meg túl önbizalom hiányosak hozzá hogy kezdeményezzenek. Egyébként meg szokott lenni egy pár női társkereső itt is, de nem tudom hogy valóban nők-e, mert sose próbáltam itt ismerkedni se barátkozni. Gyanítom a legtöbb közülük faszi, aki arra élvezkedik hogy nőnek adja ki magát
2024. jún. 13. 08:45
 2/41 anonim válasza:
Mert ez nem társkereső oldal, hiába próbálnak erőszakkal azt csinálni belőle azok az incelek, akik sehol sem képesek csajozni, itt sem.
2024. jún. 13. 08:55
 3/41 anonim válasza:
Kérdező, te társkeresőben vagy?
2024. jún. 13. 09:42
 4/41 anonim válasza:
Szerintem itt is mint a tarskeresokon jóval több férfit van mint nő, de ez is igaz amit az első írt.
2024. jún. 13. 10:10
 5/41 anonim válasza:

2

Az ismerkedes kategória pont ilyen kérdéseknek is van. Nem tudom mi bajod ezzel. Ha zavar, kérd az üzemeltetőt hogy törölje ezt a kategóriát. Ha sokan kéritek lehet törlik, de úgy látom többen vannak akik használják.

Ráadásul most te is itt vagy🙂

2024. jún. 13. 10:13
 6/41 anonim válasza:

Szerintem meg de.

Amúgy

"Mert a jó csajoknak nincs rá szüksége hogy itt ismerkedjenek, a csúnyábbak meg túl önbizalom hiányosak hozzá hogy kezdeményezzenek"

ez nem igaz a fiúkra is? Tobzódnak itt az incelek

2024. jún. 13. 10:45
 7/41 anonim válasza:

Ezzel az incelezéssel nem úgy van, mint a b...zizással?

Gyakran a latensk homoszexuálisok b...ziznak a legtöbbet a frusztrációjuk levezetése céljából.

2024. jún. 13. 11:12
 8/41 anonim válasza:

Az itteni férfiak mindenkire rányomulnak, aki lánynak tűnik... szerintem nem hogy ismerkedni, hanem inkább menekülni akarnak a folyamatos megrohamozások elől.

Konkrétan farkasok és az egy szem nyúl esete.

2024. jún. 13. 11:14
 9/41 anonim válasza:
Egyet kell, hogy értsek, a jó csajok tudnak élőben ismerkedni, akinek pedig van kellő önkritikája az pedig jól tudja, fölösleges erölködnie az ismerkedéssel. Itt is hányszor ecsetelték már, hogy neten ismerkedni csak időpazarlás, mert 100-ból 95 eltűnik, a maradék 5-ből 2-vel, ha sikerül összehozni egy találkát, ahol persze soha nincs meg az a bizonyos szikra. Tudom, most jönnek majd a kommentek, hogy én is társkeresőn meg tudom is én milyen oldalon ismertem meg a párom, de valljuk be, ez az esetek 0.001%-a és rengeteg próbálkozás van mögötte, vagy az illetőnek hatalmas mázlija volt.
2024. jún. 13. 11:14
 10/41 anonim válasza:
Szerintem csak azért nem, mert azonnal kapnak 30 privátot, egyik harmada alpári vadparaszt stílusban íródik, másik harmad szimplán farokfotós, harmadik harmad pedig lúzerek teperése, akik bármire képesek már, csak legyen valami. Erre én sem lennék kíváncsi.
2024. jún. 13. 12:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!