Lányok miért nem írnak ki társkeresés céljából kérdést?
Több olyan kérdést látok itt, ahol a férfiak keresnek partnert, nők nem raknak fel kérdést, vagyis én nem láttam eddig túl sokat.
Miért lehet ez?
24L
"Ezzel az incelezéssel nem úgy van, mint a b...zizással?"
Ki mondta, hogy én nem vagyok incel? Sőt, b..zi is vagyok.
És most, hogy levezetted rajtam a frusztrációdat, kérdezem, mint Szent Fülöp a filmben: "és te ki vagy?"
12 én nem vezettem le rajtad semmit, söt nem is szótam hozzád célirányosan. Csak feltettem egy kapcsolódó kérdést, ha már szóbakerült.
Egyébként meg kamuzol.
Mert semmi értelme.
Kiírom hogy miskolci vagyok, mégis csak 300+kilométerre lakók írnak.
25-30 éves legyen; ír a 70 éves is.
Leírom pár érdeklődési körömet; teljesen az ellentétem ír.
Beszélgetés=én kérdezek, ő egyszavas választ ad,majd ha megunom és nem írok akkor a kérdésem alatt rinyál hogy mekkora ghecik a nők mert nem lehet velük értelmesen beszélgetni, ghostingolnak. Hát b+ ha nem egy rendőrségi kihallgatáslenne a "beszélgetés" akkor nem ghpstingolnálak.
*mint az itt tobzódó incelek nagy része.
De mindegy, úgyis tudsz te még kötekedni, ha akarsz.
Én csak szimpla kérdésnek szántam, férjes vagyok már, ne haragudjon, aki privátba írt.
Köszönöm!
1. A neten jöttek össze és 10+ éve kapcsolatban vannak vagy házasok kitétel nagyon sok esetben igaz. De azt vegyük hozzá, hogy ez már mind a múlt. A jelen szinte teljes mértékben alkalmatlanná vált az online ismerkedésre, főleg az utóbbi pár év hatására. Mindenféle kezeletlen, még online kapcsolatot fenntartani se képes személyiségzavaros figurák, ghosting sokszor minden ok nélkül, unalomból másik idejének húzása, taplóság, örjöngés, kommunikációképtelenség és önzőség, sorolhatnám bőven. Mostanra 95%ban ez lett az online ismerkedés. Régen működött, manapság teljesen tönkretettétek.
2. Nem igaz hogy ne keresnének itt nők is ugyanúgy valakit, csak kevesebben vannak, talán feleannyian mint a férfiak, vagy harmada. Én már egy ideje böngészem ezt a kategóriát is kíváncsiságból, sokakkal beszéltem is, a többség valódi nő volt. Csak ugye lásd 1. pont, tehát a női felhasználók itteni nagyobbik része is pontosan ilyen lett. Mostanra már abszolút megértem azokat, akik óva intik a többi felhasználót hogy itt ne ismerkedjen. Régen szintén működött, lett sok találkozás és boldog kapcsolat, manapság az itteni többséggel még a legprofibb kommunikációképes Gandhi türelmű ember is csak saját magát szivatná teljesen feleslegesen.
3. Az incelezős elmebaj meg tényleg a legalja, nem csoda hogy ennyire süllyed ezen az oldalon is a színvonal. Rakat idióta kijelent, állít dolgokat tévesen a másikról, össze vissza trollkodja és ventillálja a kérdéseket a saját elborult teóriáival, meg mindenféle idiótaságot kitalál a többi emberről pusztán szubjektív érzelmi alapon, és ezt szajkózza naphosszat. Aki pedig debil és kéretlen privátokkal zaklatja a másik felet azt le lehet tiltani nyugodtan, nem kéne ilyen okból kollektíven a teljes férfi nemet szídni mert baromira nem lesz igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!