Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok miért nem írnak ki...

Lányok miért nem írnak ki társkeresés céljából kérdést?

Figyelt kérdés

Több olyan kérdést látok itt, ahol a férfiak keresnek partnert, nők nem raknak fel kérdést, vagyis én nem láttam eddig túl sokat.

Miért lehet ez?

24L

2024. jún. 13. 08:34
1 2 3 4 5
 21/41 anonim válasza:
Még a közepesen ronda nők is elkelnek élőben.
2024. jún. 13. 15:18
 22/41 anonim válasza:

#6 biztos igaz a férfiakra is. Mint mondtam én nem itt ismerkedek, főleg mert két éve párkapcsolatban vagyok akit szintén nem online ismertem meg. Anno online társkeresőztem, de csak egyéjszakások miatt, harmadik randiig egyikkel se jutottam mert vagy ők dobbantottak vagy én. Nem tört meg, mert alapból nem láttam soha semmit bele az online társkeresőzésbe, ezért nem értem amikor valaki élete párját akarja az interneten keresztül megismerni, főleg itt gyakorin, ahol még aztán egy arcot sem tudsz társítani a beszélgetőpartnerhez, és az sem biztos hogy az, akinek kiadja magát. Biztos vagyok benne hogy ugyan úgy ahogy az itt társkereső nők sem azért itt próbálkoznak mert a való életben arccal olyan sikeresek lennének, ugyan úgy a férfiakra is igaz ez.

Annak akiben meg felmerül hogy akkor mégis mi a fenét keresek ebben a topicban:

Néha rám jön a mazochista hajlam, és szeretnék kicsit "cringelni". Vannak akik aranyos szöveget írnak ki, de a legtöbb itteni társkereső hirdetéstől elfog a szekunder-szégyen, amit bármilyen kínos is bevallani, néha élvezek :D

#1 voltam

2024. jún. 13. 15:57
 23/41 anonim válasza:

"#13 mit kamuzok? Honnan veszed? Meleg vagyok, és nem találok"

Mert egy meleg ritkán írja, hogy "Söt b...zi is vagyok".

2024. jún. 13. 16:47
 24/41 anonim válasza:
A lányok/nők jobban használják az agyukat. Ők alapból jobban kelendőbbek a való életben (is).
2024. jún. 13. 17:42
 25/41 anonim válasza:

A nok nem szeretnek kezdemenyezni. Ha itt kirak egy kerdest egy 24 eves no akkor tuti kap meg aznap 10 levelet.

Egyik no ismerosom mondta hogy rendes tarskereson probalt ismerkedni es a legtobb ferfi szexkapcsolatot akar meg sok idosebb ferfi ajanlott tamogatoi kapcsolatot.

2024. jún. 13. 17:44
 26/41 anonim válasza:
Amilyen frusztrált, ostoba, rosszindulatú, kommunikációképtelen nőszemélyek vannak itt (tisztelet a kivételnek), talán jobb is, ha nem ismerkednek.
2024. jún. 13. 20:00
 27/41 anonim válasza:

Mert őket a társ keresi meg és nem ők keresik a társat.

Nőként könnyebb ilyen téren az élet.

Mellette meg kivagy téve annak, hogy alul iskolázott barmok csorgatják a nyálad utánad, meg minden 1 tucat férfiból 2 azonnal megdu*na.

Pro és kontra, de legalább társat nem kell keresni, a sok hülye között megtalálódik a társ, egyszerű valószínűségen alapszik az egész.

Egy nő élete során több száz, ha nem ezer férfi próbál közeledni, köztük szinte biztosan lesz olyan, aki a nőnek is szimpatikus.

Ugyanez férfiként nem életszerű, kivéve ha valami rocksztár vagy, aki a toi toi mögött megdu*ja a ronda lányokat is.

24F

2024. jún. 13. 22:04
 28/41 anonim válasza:

"alul iskolázott"

Ezt azért vicces így leírni másról. :DDDDDDD

2024. jún. 13. 23:05
 29/41 Barnabas333 válasza:
Lassan jönnek a robotnők...😁😀😁
2024. jún. 14. 04:39
 30/41 anonim válasza:
Én egyszer írtam. 9 privit kaptam, egyik sem volt alkalmas épkézláb ismerkedésre. Nem tudom, mi a siralmasabb, a rossz, elidegenedett kapcsolatban élő, de onnan nem lépő férj/élettárs, a kattos örökszingli korombeli pasi, túlfűtött fiatalka, a meghatározhatatlan nemű és korú troll. Ezekkel mihez kezdjek 45 éves nőként?
2024. jún. 14. 11:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!