Létezik 20 év feletti szűz nő, aki mindenképp szűz férfival szeretné elveszíteni és mindenképp párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
Kérem, hogy mellékeljük a bullshitelős sztereotípiákat, mint a "tapasztalt férfi tudja csak mit/hogyan kell csinálni és huszonéves szűz fiú az biztos egy lúzer". Nyilvánvaló, hogy ez nem igaz, mert a vonzalom és a szex arról szól, hogy mennyire van egy hullámhosszon a két ember, bármitől is függetlenül.jún. 5. 20:30
21/23 anonim válasza:
Magamról írtam ezt.
jún. 12. 16:05
22/23 A kérdező kommentje:
21
Ha esetleg lenne kedved beszélgetni/ismerkedni, akkor kérlek írj nekem privátban. Én írtam a kérdést, huszonéves szűz férfi vagyok!
jún. 12. 16:10
23/23 anonim válasza:
28 éves koromig én is szűz voltam pasiként.Kisgyerekkoromtól érdekeltek a csajok,de sex újsággal megoldottam és a bulizás jobban érdekelt. Ezért értem be ilyen későn. Tehát ha én annak idején fiatal felnőtt férfiként megtudtam ezt tartani akkor nyilván sok csajnál is van ez így,mert főleg az otthon űlő típusoknál ( nagyon sok ilyen van) max neten láttak férfi meztelen testet és maguknak elintézik de tök jól elvannak ezzel vagyis még teljesen tiszták.
júl. 23. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!