Létezik 20 év feletti szűz nő, aki mindenképp szűz férfival szeretné elveszíteni és mindenképp párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
Kérem, hogy mellékeljük a bullshitelős sztereotípiákat, mint a "tapasztalt férfi tudja csak mit/hogyan kell csinálni és huszonéves szűz fiú az biztos egy lúzer". Nyilvánvaló, hogy ez nem igaz, mert a vonzalom és a szex arról szól, hogy mennyire van egy hullámhosszon a két ember, bármitől is függetlenül.jún. 5. 20:30
1/23 anonim válasza:
Biztosan
Amit meg leírsz, és vallasz, az ugyanúgy sztereotípia.
jún. 5. 20:32
2/23 anonim válasza:
Hát pedig ez sem igaz amit írsz. Tetszik vagy sem emberek vagyunk és mind különbözünk. Az emberek 90%-ában hogy egyre többször szexelnek kialakulnak perverziók. Aztán azon gyönyörűen eltud úszni egy kapcsolat. Most ez kiderülhet huszon vagy harminc évesen is, hogy nem passzoltok vagy akár egész korán. És hidd el a lányoknak nehezebb.
jún. 5. 22:02
3/23 anonim válasza:
Te valami megszállott vallásos vagy?
Minden jel arra mutat...
Ha nem az lennél, és tényleg csak a "vonzalom" és az "közös hullámhossz" számítana, amiről papolsz, akkor tök mindegy lenne neked, hogy a nő hány emberrel feküdt le vagy, hogy komoly kapcsolatban feküdne-e le veled.
jún. 5. 23:00
4/23 anonim válasza:
20 év felett vagyok bőven, de skorpió.
jún. 6. 09:02
5/23 gago77 válasza:
Ultra ronda nők és töketlen férfiak esetén létezhet ilyen. Te melyik vagy?
jún. 6. 09:16
6/23 A kérdező kommentje:
Istenem, de okosak vagytok kár értetek...
jún. 6. 10:05
7/23 A kérdező kommentje:
jún. 6. 10:12
8/23 anonim válasza:
Szerintem ez a vágy természetes.
jún. 6. 14:07
9/23 anonim válasza:
Hát én 39 éves szűz nő vagyok és az is szeretnék maradni.
Nem akkor se férfit se szexet.
jún. 6. 19:44
10/23 gago77 válasza:
Vagy inkább a férfiak menekülnek előled!😁😁😁
jún. 7. 07:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!