Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Létezik 20 év feletti szűz...

Létezik 20 év feletti szűz nő, aki mindenképp szűz férfival szeretné elveszíteni és mindenképp párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Kérem, hogy mellékeljük a bullshitelős sztereotípiákat, mint a "tapasztalt férfi tudja csak mit/hogyan kell csinálni és huszonéves szűz fiú az biztos egy lúzer". Nyilvánvaló, hogy ez nem igaz, mert a vonzalom és a szex arról szól, hogy mennyire van egy hullámhosszon a két ember, bármitől is függetlenül.

jún. 5. 20:30
1 2 3
 11/23 anonim válasza:

Kedves tízes

Nem menekülnek mért menekülnek.

Egész egyszerűen nem mindenki akár pasit magának mert minek.

jún. 7. 13:31
 12/23 anonim válasza:
Ezt csakis egy lezbi mondaná
jún. 7. 21:58
 13/23 anonim válasza:

Nem vagyok lezbikus.

Csak nem érdekelnek a fiúk

jún. 7. 23:32
 14/23 gago77 válasza:
13 Van aki későn érö! :)
jún. 8. 06:33
 15/23 anonim válasza:

Későn érő lezbi.....:)

Nekem egy nő se mondja azt hogy heteró, de nem izgatja fel egy jó pasi! Az ilyen csakis egy kis buzeráns lezbi "nő" lehet.

Én nőként el se tudnám képzelni hogy ne tetszedjen egy jó pasi.

jún. 8. 10:07
 16/23 anonim válasza:

Kedves tizenöt!

Itt gyakorin számotokra ha egy nőt érdekel egy helyes fiú akkor szerintetek ő a legszemetebb a világon.

Nem érdekelnek a fiúk sose érdekeltek igazán.

Annyira megaláztak hogy kedvem sincs hozzájuk,de nem ez a fő indok egész egyszerűen nem kell.

Nem vagyok lezbikus amúgy miért lennék az nők még annyira se érdekelnek mint a fiúk.

Minden ember magából indul ki biztos csajozó gép vagy.

jún. 8. 10:58
 17/23 anonim válasza:
Te meg miről beszélsz? Legalább olvastad volna el az utolsó mondatomat is akkor képben lennél.
jún. 8. 15:32
 18/23 gago77 válasza:

16, Rendben. Elfogadjuk hogy Te ilyen vagy 1000-ből egy...

(A 10-es voltam)

jún. 9. 14:07
 19/23 anonim válasza:
Igen, létezik.
jún. 12. 15:34
 20/23 A kérdező kommentje:

19

Tudsz is konkrét példát?

jún. 12. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!