Mi zajlik egy ideje a Romeon, hogy megbeszélek egy randevút, még telefon beszélgetésig is eljutva, aztán egyszerűen nem jön el?
Ó, ez nem új dolog már. Nemcsak a Romeon, máshol is ez van, nyugi.Ígéretek, fogadkozások és élő találkozás elől szinte elmenekül mindenki.
Nagyon sokan nem saját képekkel vannak fent, nem tudják mit akarnak, utolsó pillanatban megijednek, a helyszínen leskelődnek valahonnan,másra nem bátrak.Csoda, hogy egyáltalán a telefonszámcsere megvan,már arra sem hajlandók, vagy magánszámról akarnak beszélni.
Ez igaz mindenféle ismerkedésre, akár kapcsolat, akár barátság, akár kalandozás a cél.
Életemben a Rómeóról két emberrel találkoztam, közel öt év alatt.Egyikkel haverság, másikkal több éves párkapcsolat lett, pedig vakrandi volt.
Nem vagyok már fent,de ezek szerint csak rosszabb lett minden.
Ez attól is függ,milyen kapcsolat miatt vagy fent.Talán alkalmi még sikerülhet,bár ebben nem tudok okos lenni.Sosem alkalmiztam.Ma rendes komolyabb kapcsolatot nagyon nehéz találni sajnos.
Akkor lehet, nem is baj, hogy még találkozó megbeszéléséig sem jutok el senkivel, úgyis csak átb*sznának.
30f
"a helyszínen leskelődnek valahonnan"
Nem mondod, hogy ilyen előfordul? 😂🤡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!