Valaki beszélne velem telefonon? Úgy érzem hogy egyszerűen nem megy
Rájöttem hogy nem tudok beszélgetni. Amikor társaságban vagyok csak ülök és kb két szót teszek hozzá az egész párbeszédhez. Általában sokat nevetek, ezzel próbálom elterelni erről a figyelmet.
De ez engem zavar, szeretnék változtatni
És talán ezt gyakorlással elérhetem
Szóval ha van kedved beszélgetni velem akkor írj nyugodtan, de mindenképpen olyan embert keresek aki a hívást is “be meri vállalni” mert chaten egész jól tudok kommunikálni
Egy nagyon kicsit magamról csak hogy lásd hogy van e témánk (igazából akkor is írhatsz ha nincs): 18 éves lány vagyok, utolsó éves a gimiben, szeretek a kutyámmal sétálni és úgy általában szeretem az állatokat, érdekel még az alkotás is. Bár mostanában az időm legnagyobb részében sorozatokat nézek, sitcomokat, de még sok más is érdekel, nyitott vagyok a dolgokra
Köszi:)
Én szívesen beszélgetek veled _holnap_.
Férfi vagyok.
Ismerős 😅
Én is így vagyok ezzel. Nehezen tudok beszélgetni
16F
Nagyon szimpatikus vagy így elsőre, de sajnos a telefonos beszélgetés téren nekem is vannak gondok, mert zavarba jövök :D
Csak emiatt nem írok privátot, mert úgy se tudok segíteni a témával kapcsolatban.
Már úgy is elárasztották a privátok. Vagy nem?😅
Egyébként nyolcas, egy az egyben ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!