Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valaki beszélne velem telefono...

Valaki beszélne velem telefonon? Úgy érzem hogy egyszerűen nem megy

Figyelt kérdés

Rájöttem hogy nem tudok beszélgetni. Amikor társaságban vagyok csak ülök és kb két szót teszek hozzá az egész párbeszédhez. Általában sokat nevetek, ezzel próbálom elterelni erről a figyelmet.

De ez engem zavar, szeretnék változtatni

És talán ezt gyakorlással elérhetem

Szóval ha van kedved beszélgetni velem akkor írj nyugodtan, de mindenképpen olyan embert keresek aki a hívást is “be meri vállalni” mert chaten egész jól tudok kommunikálni

Egy nagyon kicsit magamról csak hogy lásd hogy van e témánk (igazából akkor is írhatsz ha nincs): 18 éves lány vagyok, utolsó éves a gimiben, szeretek a kutyámmal sétálni és úgy általában szeretem az állatokat, érdekel még az alkotás is. Bár mostanában az időm legnagyobb részében sorozatokat nézek, sitcomokat, de még sok más is érdekel, nyitott vagyok a dolgokra

Köszi:)

2021. nov. 3. 18:28
1 2
 1/16 anonim válasza:

Én szívesen beszélgetek veled _holnap_.

Férfi vagyok.

2021. nov. 3. 19:02
 2/16 anonim válasza:

Ismerős 😅

Én is így vagyok ezzel. Nehezen tudok beszélgetni

16F

2021. nov. 3. 19:03
 3/16 anonim válasza:
Meh, el fognak árasztani privátokkal gyorsan, de ha rájuk unsz akkor írj nyugodtan, én is ilyesmivel "küzdök" de talán már egész jól kilábaltam belőle. Beszédtéma meg amúgy mindig akad, csak meg kell találni ;)
2021. nov. 3. 19:11
 4/16 anonim válasza:
Tudod ezzel mi a baj? Társaságban a kutyát sem érdekled konkrétan, nem fognak odamenni és csak rád koncentrálni, míg telefonon csak a másik van, csak egymásnak vagytok és ha érdeklődik érted a pasi (mert csak ezek fognak), akkor nyilván van mire válaszolni.
2021. nov. 3. 19:18
 5/16 anonim válasza:
#4 +1
2021. nov. 3. 19:19
 6/16 anonim válasza:
Szerintem hasonlítunk a leírás alapján, csak én kicsit előrébb járok korban és a munkám során is kénytelen voltam megtanulni kezelni ezt :) sajnos a magánéletben kevésbé, de ha gondolod írj rám és szívesen beszélek veled. 27L
2021. nov. 3. 19:20
 7/16 anonim válasza:

Nagyon szimpatikus vagy így elsőre, de sajnos a telefonos beszélgetés téren nekem is vannak gondok, mert zavarba jövök :D

Csak emiatt nem írok privátot, mert úgy se tudok segíteni a témával kapcsolatban.

2021. nov. 3. 19:32
 8/16 anonim válasza:
Uhh ezzel én is így vagyok, csak én 1 évvel fiatalabb vagyok nálad.
2021. nov. 3. 19:43
 9/16 anonim válasza:

Már úgy is elárasztották a privátok. Vagy nem?😅

Egyébként nyolcas, egy az egyben ugyanaz.

2021. nov. 3. 19:58
 10/16 anonim válasza:
En mmanni csak mosolyogtam, nagyon nehezen tudtam legyurni ezt. En is online fejlesztettem fel magam szepen lepesrol lepesre, majd atultettem a valosagba lassacskan. Szívesen beszélgetnék veled messengeren v discordon vagy amid van kb :)
2021. nov. 3. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!