Van itt olyan lány/nő aki megkeresné a szívemhez tartozó kulcsot? ;)Mert a lakat megvan de a kulcs elveszett valahol. 27N
Szeretek viccelődni, a humor a lételemem. :) Imádom az állatokat és a természetet(nyáron a tücskök "zenélnek", a kuvik ahogy éjszakánként beszélget,madarak dalolásat,a szél ahogy belekap a falevelekbe..) Imádom az eget szemlélni a felhőket és a csillagokat is. Kedvenc állataim közé tartoznak a farkasok és a cicák,viszont szeretem az aranyos kisállatokat is.Aranyos megértő,kissé romantikus és bújós vagyok. Szabadidőmben szeretek filmet/sorozatot nézni,zenét hallgatni,túrázni az erdőben,cicákkal játszani. :) A művészet sem áll távol tőlem, rajzoltam is. Olyan lányt/nőt keresek,akivel tartósan lehetne
kommunikálni!:) Köszi,ha elolvastad:)
40-es, menj máshova okoskodni. Mintha olyan egyszerű lenne normális párt találni...
Kérdező, sajnálom, remélem legközelebb boldogabb kapcsolat jön neked össze :)
Normális párt találni nem túl bonyolult annak, aki normális. Persze nyilván nem a neten érdemes őket keresni, sajnos.
Pedig hát nekem is egyszerűbb volna, de interneten súlyosan felülreprezentáltak a maradékok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!