Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt olyan lány/nő aki...

Van itt olyan lány/nő aki megkeresné a szívemhez tartozó kulcsot? ;)Mert a lakat megvan de a kulcs elveszett valahol. 27N

Figyelt kérdés

Szeretek viccelődni, a humor a lételemem. :) Imádom az állatokat és a természetet(nyáron a tücskök "zenélnek", a kuvik ahogy éjszakánként beszélget,madarak dalolásat,a szél ahogy belekap a falevelekbe..) Imádom az eget szemlélni a felhőket és a csillagokat is. Kedvenc állataim közé tartoznak a farkasok és a cicák,viszont szeretem az aranyos kisállatokat is.Aranyos megértő,kissé romantikus és bújós vagyok. Szabadidőmben szeretek filmet/sorozatot nézni,zenét hallgatni,túrázni az erdőben,cicákkal játszani. :) A művészet sem áll távol tőlem, rajzoltam is. Olyan lányt/nőt keresek,akivel tartósan lehetne

kommunikálni!:) Köszi,ha elolvastad:)

máj. 30. 13:00
1 2 3 4 5
 11/43 anonim válasza:
Bezzeg ha férfi ír ki ismerkedős kérdést...
máj. 30. 21:00
 12/43 gabor49 válasza:
te nem nő vagy hanem egy elvezkedo pasi
máj. 31. 05:18
 13/43 A kérdező kommentje:

Szerintem te meg nem is írom mi vagy...

Milyen jó hogy alaptalanul itt vádolgatsz ...

Még mindig nőből vagyok..Isten ments hogy férfi legyek főleg olyan mint amilyenek itt az oldalon..

máj. 31. 07:18
 14/43 A kérdező kommentje:

Különben is nőknek szól a kérdés.Talán nőnek érzed magad kedves gabor49?Vagy félsz hogy kevesebb nő marad neked?

Ne aggódj ettől nem kel félned :D

máj. 31. 07:19
 15/43 A kérdező kommentje:
Még az ékezetet sem találod meg a telefonod billentyűzetén..Mit is várjon bárki is tőled..
máj. 31. 07:21
 16/43 A kérdező kommentje:
Ha meg valaki felidegesített légy oly kedves ne itt vezessed le a dühöd ;)
máj. 31. 07:21
 17/43 anonim válasza:
#17 veled a szexi pasik nem állnak szóba
jún. 1. 14:28
 18/43 anonim válasza:

Szia

Ha van még kapacitásod írhatsz :)

Hasonló beállítottságú vagyok.

22L

jún. 1. 15:57
 19/43 anonim válasza:

Nagyon aranyos, kreatív kis ismerkedős kérdés, nekem nagyon tetszik.

Nem ismerkedek, egyébként is férfi vagyok, csak gondoltam kiírom a véleményem.

Sok sikert kívánok neked, remélem megtalálod, akit keresel! :)

jún. 2. 10:16
 20/43 A kérdező kommentje:

Köszönöm kedves 19-es! :)

Legyen szép napood!

jún. 2. 10:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!