Van itt olyan lány/nő aki megkeresné a szívemhez tartozó kulcsot? ;)Mert a lakat megvan de a kulcs elveszett valahol. 27N
Figyelt kérdés
Szeretek viccelődni, a humor a lételemem. :) Imádom az állatokat és a természetet(nyáron a tücskök "zenélnek", a kuvik ahogy éjszakánként beszélget,madarak dalolásat,a szél ahogy belekap a falevelekbe..) Imádom az eget szemlélni a felhőket és a csillagokat is. Kedvenc állataim közé tartoznak a farkasok és a cicák,viszont szeretem az aranyos kisállatokat is.Aranyos megértő,kissé romantikus és bújós vagyok. Szabadidőmben szeretek filmet/sorozatot nézni,zenét hallgatni,túrázni az erdőben,cicákkal játszani. :) A művészet sem áll távol tőlem, rajzoltam is. Olyan lányt/nőt keresek,akivel tartósan lehetne
kommunikálni!:) Köszi,ha elolvastad:)
máj. 30. 13:00
1/43 anonim válasza:
Küldj képet. 22/l
máj. 30. 13:02
2/43 anonim válasza:
Mi az instátok?
máj. 30. 13:10
3/43 A kérdező kommentje:
Nem küldök egyből képet :D
Insta nevet sem adok meg egyből sajnálom....
máj. 30. 13:11
4/43 anonim válasza:
Szia, 31 vagyok, hasonló beállítottságú, kicsit amolyan művészlélek :) ha gondolod írj :)
máj. 30. 13:33
5/43 A kérdező kommentje:
Kedves 4-es írtam privátban :)
máj. 30. 13:39
6/43 anonim válasza:
Feltételezem nem te kérted kapásból az instámat? (4-es vagyok)
máj. 30. 13:52
7/43 A kérdező kommentje:
Nem,nem én.Én a kérdező vagyok.
máj. 30. 13:58
8/43 anonim válasza:
Megkeresném, de kicsit más beállítottságú vagyok. Pedig cukinak tűnsz :)
máj. 30. 15:14
9/43 anonim válasza:
Nekem is írhatsz :)
máj. 30. 15:35
10/43 anonim válasza:
:o
máj. 30. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!