Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt olyan lány/nő aki...

Van itt olyan lány/nő aki megkeresné a szívemhez tartozó kulcsot? ;)Mert a lakat megvan de a kulcs elveszett valahol. 27N

Figyelt kérdés

Szeretek viccelődni, a humor a lételemem. :) Imádom az állatokat és a természetet(nyáron a tücskök "zenélnek", a kuvik ahogy éjszakánként beszélget,madarak dalolásat,a szél ahogy belekap a falevelekbe..) Imádom az eget szemlélni a felhőket és a csillagokat is. Kedvenc állataim közé tartoznak a farkasok és a cicák,viszont szeretem az aranyos kisállatokat is.Aranyos megértő,kissé romantikus és bújós vagyok. Szabadidőmben szeretek filmet/sorozatot nézni,zenét hallgatni,túrázni az erdőben,cicákkal játszani. :) A művészet sem áll távol tőlem, rajzoltam is. Olyan lányt/nőt keresek,akivel tartósan lehetne

kommunikálni!:) Köszi,ha elolvastad:)

máj. 30. 13:00
1 2 3 4 5
 21/43 anonim válasza:

Fúúú, a leírás alapján egy csodás csajszi lehetsz! ^^

Én is hasonló vagyok. Szeretem a természetet, az állatokat. A humor számomra is fontos. Szeretek a szabadban lenni, sportolni. Bújós, romantikus és eszméletlen perverz vagyok. Ha gondolod... ;)

28L

jún. 2. 17:40
 22/43 anonim válasza:

Tökéletes nő lehetsz :) Hasonló vagyok én is.

Kár, hogy nőt keresel magadnak. Sok sikert! Szerencsés lesz a párod :)

28F

jún. 2. 18:28
 23/43 anonim válasza:
Nagyon szimpatikus ez a kiírás. Szimpatizáns vagyok én is és békepárti.
jún. 2. 20:16
 24/43 anonim válasza:
Annyira kreatív a kérdés hogy már instás csoportban is kint van, természetesen férfi név alatt.
jún. 4. 12:34
 25/43 A kérdező kommentje:

Nem hiszem hogy férfi név alatt.Mivel nem vagyok én férfi...

Max valaki ellopta🤔

jún. 4. 12:57
 26/43 A kérdező kommentje:

De rendben legközelebb ha valamit kiírok akkor odarakom hogy ®,©,™ .

Hátha nem merészeli senki ellopni.😌🤷🏼‍♀️

jún. 4. 17:35
 27/43 anonim válasza:
Még mindég nagyon inspiráló ez a kiírás, és biztos hogy célravezető lesz ezekben a nehéz, frusztrált és háborús időkben.
jún. 5. 14:33
 28/43 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy jött ide a kérdésem alá a háborús helyzet?Egyébként is úgy tudom kicsiny országunk nincs a háborúban!Mellesleg örülnék ha nem keverné ide senki a politikát!!
jún. 5. 15:42
 29/43 anonim válasza:
Te magad vagy, a saját ellenséged!
jún. 5. 20:24
 30/43 A kérdező kommentje:

Szerintem semmilyen támadó válasz nem kell!Nincs szükségem foter harcosok beszólásaira...

Ha valaki nem tud normális ,nem támadó jellegű választ írni akkor görgessen tovább!

jún. 5. 20:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!