Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » A társkereső oldalakon miért...

A társkereső oldalakon miért szinte mindenki csak a fotókat sasolja?

Figyelt kérdés
Jó, megnézik az adatlapokat is, de miért nem fórumoznak, levelezgetnek, egyszóval ismerkednek egymással a társra vágyó emberek?

ápr. 9. 12:34
1 2
 1/13 anonim válasza:

Én általában ilyen helyeken írok, azért vagyok fent.

Miből gondolod, hogy csak a képeket nézegetik? Nem egy képeskönyv :D

Azt még mellé tenném, hogy sok helyen fizetős gátak vannak amiktől nem lehet írni a másiknak, csak ha fizetsz, vagy ingyenes limitekkel.

ápr. 9. 12:35
 2/13 anonim válasza:
Szerintem azért gondolja ezt, mert még nem leveleztek vele. Szinte mindenki kép alapján dönt, ha pedig nem tetszel, már nincs esélyed.
ápr. 9. 12:49
 3/13 A kérdező kommentje:
Van olyan oldal, ahol lehetne írogatni egymásnak, de alig használja néhány ember. Ebből következtettem arra, hogy csak "képeskönyvként" használja a többség a társkereső oldalakat. Mindenki igyekszik a legjobb fotóit kitenni, vannak akik stúdióban készült, beállított képekkel vannak fent, de szinte semmi egyebet nem hajlandóak megosztani magukról. Csak nézegetjük egymást és szinte semmi sem történik. Egyeseknek, vagy inkább a többségnek, ennyire nehezen menne az írásbeli kommunikáció? Nem értem.
ápr. 9. 12:55
 4/13 anonim válasza:
Férfi, vagy nő vagy?
ápr. 9. 12:57
 5/13 A kérdező kommentje:
#2 Nyugi, már szép kis előéletem van. Lesz jó hosszú filmem, amit végignézhetek a halálom pillanatában.
ápr. 9. 12:59
 6/13 anonim válasza:
Az emberek többségénél én is azt tapasztalom, nem tudnak normálisan kommunikálni, két szavas üzenetváltásokra képesek csak, én meg azt utálom. Miért nem lehet megfogalmazni pár értelmes mondatot magadról, és, ha szimpatikus a másik akkor kérdezni? Sosem értettem, mért nehéz ez.
ápr. 9. 13:09
 7/13 A kérdező kommentje:

#6 Vannak azért akik hosszabban is írogatnak és ez jó, mert sokat el tud árulni az ilyesmi az illetőről. Vannak zavarba ejtően műveltek és olyanok is, akik meg pont ennek az ellenkezőjük és néha jobban tennék, ha egy kicsivel kevesebbek lennének. De a többség csak úgy elvan és nem ír egyetlen sort sem. Pedig pl egy fórumon ott aztán rengeteg minden szóba tudna kerülni és mégis a többség csak max read only. Soha egyetlen sort se.

Vajon ez a nálunk fejlettebb nyugati országokban is így van? Ott is szinte csak a képek és nuku egyéb kommunikáció?

ápr. 9. 13:45
 8/13 anonim válasza:
Bocs, de ezt mi honnan tudjuk, hogy máshol hogy van ez? Itt ez van sajnos.
ápr. 9. 14:20
 9/13 A kérdező kommentje:

#8 Nekem lenne, akiktől megkérdezhetném (német, usa), de annyira más világok vagyunk mára már, hogy inkább már nem is kommunikálunk.

Múltkor egy elvált német nővel beszélgettem, aki már azonnal akart magának egy másik párt, ilyen pánikszerűen. Jó lett volna neki magyar is, talán nosztalgiából, de persze azonnal kellett volna. Borzalmasak a lapátra tett ötvenesek. Túlfűtött "romantikusak". Azt kérdezte, hogy milyen sűrűn járok München-be? Hát, úgy életemben talán egyszer sem. Mondtam neki, hogy próbáljunk meg először talán barátkozni. Láttam rajta, hogy egyből szétrobbant az üveges nyomásmérő műszer a szemei mögött a fejében.

Az amerikaiak meg Trump hívők, mindenük a fegyverek. Nagyon kínos társaságok a számomra. Undorító egy banda, az egész életük a pénz körül forog. Mindenkiben egy kétlábon járó teli pénztárcát látnak, amit azonnak ki kellene üríteniük. Totál betegek pszichésen.

ápr. 9. 15:16
 10/13 anonim válasza:
Akkor maradnak a magyar nők, talán ráakadsz valakire, akivel összeilletek. Egy biztos, a kor előrehaladtával nehéz olyat találni, akinek lezárt múltja van, értelmes, nem a pénzre hajt, de azért vannak kivételek!
ápr. 9. 15:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!