A társkereső oldalakon miért szinte mindenki csak a fotókat sasolja?
Én általában ilyen helyeken írok, azért vagyok fent.
Miből gondolod, hogy csak a képeket nézegetik? Nem egy képeskönyv :D
Azt még mellé tenném, hogy sok helyen fizetős gátak vannak amiktől nem lehet írni a másiknak, csak ha fizetsz, vagy ingyenes limitekkel.
#6 Vannak azért akik hosszabban is írogatnak és ez jó, mert sokat el tud árulni az ilyesmi az illetőről. Vannak zavarba ejtően műveltek és olyanok is, akik meg pont ennek az ellenkezőjük és néha jobban tennék, ha egy kicsivel kevesebbek lennének. De a többség csak úgy elvan és nem ír egyetlen sort sem. Pedig pl egy fórumon ott aztán rengeteg minden szóba tudna kerülni és mégis a többség csak max read only. Soha egyetlen sort se.
Vajon ez a nálunk fejlettebb nyugati országokban is így van? Ott is szinte csak a képek és nuku egyéb kommunikáció?
#8 Nekem lenne, akiktől megkérdezhetném (német, usa), de annyira más világok vagyunk mára már, hogy inkább már nem is kommunikálunk.
Múltkor egy elvált német nővel beszélgettem, aki már azonnal akart magának egy másik párt, ilyen pánikszerűen. Jó lett volna neki magyar is, talán nosztalgiából, de persze azonnal kellett volna. Borzalmasak a lapátra tett ötvenesek. Túlfűtött "romantikusak". Azt kérdezte, hogy milyen sűrűn járok München-be? Hát, úgy életemben talán egyszer sem. Mondtam neki, hogy próbáljunk meg először talán barátkozni. Láttam rajta, hogy egyből szétrobbant az üveges nyomásmérő műszer a szemei mögött a fejében.
Az amerikaiak meg Trump hívők, mindenük a fegyverek. Nagyon kínos társaságok a számomra. Undorító egy banda, az egész életük a pénz körül forog. Mindenkiben egy kétlábon járó teli pénztárcát látnak, amit azonnak ki kellene üríteniük. Totál betegek pszichésen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!