40 körüli pasik ismerkedni?
Figyelt kérdés
Írj bemutatkozó privit, ha komoly kapcsolatot keresel. (Nővel.)
185 cm alatt, jogsi és autó nélkül ne jelentkezz.
tegnap 11:54
1/20 anonim válasza:
Csak akkor ismerkedek, ha 155/45 c kosaras, 25 év alatti lány vagy.
tegnap 11:59
2/20 anonim válasza:
Engem érdekelne a lehetőség. Milyen jogosítvány szükséges az ismerkedéshez ? Elég egy B is vagy elvárás a CE ? A, D esetleg előny ? Autónál esetleg piros jó ?
tegnap 12:04
3/20 anonim válasza:
Annyira vidék, hogy terepjáró kell, vagy alacsony hasmagasságú kocsival is megközelíthető vagy?
tegnap 12:13
4/20 anonim válasza:
184 centi vagyok,van autóm de csak motorra van jogsim.
Ez még belefér?
tegnap 12:38
5/20 anonim válasza:
4-es motorod meg nincs ?
tegnap 12:41
6/20 anonim válasza:
Írd le a súlyod, derék körfogatod és mellméreted kérdező, hogy tudjuk hogy egyáltalán érdemes-e veled foglalkozni. Ha úgy látom igen, akkor az arcodról és alakodról is képet fogok kérni az ismerkedés előtt. Elfoglalt és minőségi férfiember vagyok, meg kell válogatnom kivel foglalkozom, nem húzhatom a drága időmet holmi érdemtelen jöttmentekkel.
tegnap 12:45
7/20 anonim válasza:
Van autom, egy 29 eves Suzuki akkor már nyero vagyok, nem?
tegnap 12:50
8/20 anonim válasza:
TROOOOOOOOOOOOLLLLLLLlllll
tegnap 12:59
9/20 anonim válasza:
Bocsi, de csak helikopterrel és repülővel utazom. Lőrincz.
tegnap 13:39
10/20 anonim válasza:
Ugye csak trollkodsz?
tegnap 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!