Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » A társkereső oldalakon miért...

A társkereső oldalakon miért szinte mindenki csak a fotókat sasolja?

Figyelt kérdés
Jó, megnézik az adatlapokat is, de miért nem fórumoznak, levelezgetnek, egyszóval ismerkednek egymással a társra vágyó emberek?

ápr. 9. 12:34
1 2
 11/13 anonim válasza:

Most akkor mit is szeretnél pontosan?

Aki társat keres, az nem csak beszélgetni szeretne, hanem érintést, ölelést, fizikai közelséget. Dumálgatni ott a MI.

És egy ötvenesnek már az jár a fejében, hogy minden egyedül töltött este az élet elvesztegetése, ha amúgy volna, aki örül neked.

Legyél kevésbé szigorú másokkal, fogadd el, hogy mindenki pont úgy jó, ahogy van.

A türelmetlenek is, a csúnyák is, a goldiggerek is, még a gyakorizók is.

Üdv,

Egy "borzalmas, lapátra tett, túlfűtött, romantikus" negyvenes.

ápr. 9. 19:04
 12/13 A kérdező kommentje:

#10 Ja persze, nem is szándékoznék én már valami nemzetközi Casanova szerepében tetszelegni, bőven elég az ami idehaza van, csak mivel úgyis folyamatosan a nyugat után loholunk szinte mindenben (kivéve mikor kelet felé, mint napjainkban is újabban már ugye), gondoltam nem árthat azt megtudni ,hogy mi vár ránk ezen a téren a jövőnket illetően. Dehogy akarnék én még nehezebben kiismerhető emberekkel kapcsolatba bonyolódni, amikor a saját fajtámhoz tartozókon sem tudok eligazodni rendesen.

#11 Nem kötözködésképpen, de egy társkeresőre feltöltött fotó és adatlap az hogyan fogja tudni bárkinek is megadni az "érintést, ölelést, fizikai közelséget"?

Ennyire nincs már igény az emberi belső szépségeink megismerésére? Mára már minden csak a külsőségek körül forog?

Ugyan nincs köztünk csak testi kapcsolat, de ennyi már elég is belőled?

Nincs már valódi szeretetre igény? Azután meg csak csodálkozunk, hogy az egyik ágyból vándorlunk a másikba, de közben totál boldogtalanok vagyunk legbelül? Így kell nem elvesztegetnünk az életünk perceit, óráit, éveit?

Látom, hogy sokan űzik ezt a sportot, de azt is látom, hogy közben meg mennyire rettegnek egyedül lenni, mennyire boldogtalanok és elveszettnek érzik magukat ebben a maguk köré felhúzott, valódi kölcsönös és viszonzott érzelmek nélküli világukban.

Egyébként meg elfogadom én - hát mit is tehetnék mást-, hogy ez van, ilyenek vagyunk, csak közben meg furcsálom is az egészet, mert nem értem azokat, akiknek ennyi is elég az élettől.

Nyilván nem csak azért társkeresőzünk - már az értelmesebbjei ugye -, hogy csak fotókat, adatlapokat meg interneten elküldött üzeneteket nézegessünk egymásból, hanem valódi párkapcsolatra vágynánk, amelyben kölcsönösen ismerjük egymást, ehhez pedig elengedhetetlenül fontos szerep jutna a kölcsönös és őszinte kommunikációnak.

Ezt nem a konkrét személyednek címezve írtam le most ide, hanem hogy érzékeltessem, hogy én hogyan látom az ezen a téren kialakult helyzetet.

Még itt a GYK-en is lehet olvasni ilyen jellegű hisztiket, hogy:

Ma csak XX-en húztak jobbra vagy balra a Tinderen. Hát borzasztó! Azonnal le kell cserélnem a fotóimat, mert ez nem mehet így tovább.

Tényleg így kellene élnünk? Így leszünk majd egymásba kölcsönösen szerelmesek? Szerintem ez már egy tragédia a társas viszonyainkat illetően.

Jó hosszúra sikeredtem, bocsi!

ápr. 9. 23:04
 13/13 anonim válasza:
Egyetértek a kérdezővel, hihetetlen mennyire csak a külső számit mostanában, éve maradtam egyedül önhibámon kívül, és nagyon meglepődtem mi van a mai társkeresőkön. Minden a külső, meg ki hány éves, főleg férfiaknak, de férfiak is ilyesmire panaszkodnak, meg hogy a nők meg a lovét nézik, nem a love- ot, most szerelemre gondoltam, és ha nincs menő, vagy akármilyen kocsija, már tiltják is. Pedig egy külső, meg testi összeillés, jó - fontos, meg erős kötés is tud lenni, de azért csak a külső hoszzú távon kevés, néha még rövid távon is.Hát é így látom, gondolom így, nem romantikus, özvegy 50sként.
ápr. 10. 16:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!