Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hogy kell ismerkedni?

Hogy kell ismerkedni?

Figyelt kérdés
Bent voltam ma a fővárosban. Nagyon szép idő volt. Sok szép lány, jó fenékkel, alakkal. 31 éves vagyok, eddig csak neten ismerkedtem. Borzalmasan érzem magam sokszor, nem tudom hogy kell csinálni. Akarok egy jó nőt, de nagyon önbizalomhiányos vagyok és kisebbségi komplexusom van. sokszor megbántottak és elég nehéz lelki körülmények között voltam sokáig. Nem volt nagy társaságom. Nincsenek barátaim. Mindig érzem hogy lenéznek, nem tudom de fogalmam sincs hogy ismerkedhetnék egy normális és szép nővel akivel nem lenne unalmas a hétköznap. Neten többségében gyagyák vannak, nagyon unom. Nagyon kivagyok az egésztől, egyedül fogok megöregedni. Akarok valakit. Mi a fenét csináljak? Normális incel duma mentes válaszokat várok.
ápr. 1. 21:22
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Nincs az egészhez kedvem. Azt érzem nekem meg kell ehhez feszülni és a másik csak keresztbe teszi lábait is tesz az egészre. Könnyű a nőknek. Nem egyszer kezdeményeztem beszélgetést de annyira sértően kommunikáltak velem hogy hihetetlen
ápr. 2. 17:43
 12/17 A kérdező kommentje:
Van munkám, nem érek rá könyvtárba menni. A társkeresők meg egyre gagyibbak. Aki vissza is ír valami eszméletlen gyagya, a röbbi meg azt hiszi hercegnő. Belőlem csak az ellenszenvet váltják ki
ápr. 2. 17:47
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszi azért az értelmes válaszokat. Első 3 nem volt az 🙂
ápr. 2. 18:06
 14/17 anonim válasza:

Nem volt rossz az első 3 válasz. Próbálták felhívni a figyelmed arra, hogy ha egy jó nőt akarsz, akivel nem unalmas az élet, akkor neked is ugyanezt kell nyújtani, ergo nézz ki jól és ne legyél unalmas. Tudod ezt hozni?

Másrészt pedig inkább az jön le az írásodból, hogy amúgy mindegy minden, csak nézzen ki jól. Egyébként nem mindenki gyagya a társkeresőn, és nem érzi magát mindenki hercegnőnek, ezt tapasztalatból tudom mondani, inkább rossz rétegnél kezdeményezel. De gondolom az átlagosabb lányoknak nincs elég jó seggük.

ápr. 2. 20:15
 15/17 A kérdező kommentje:
Esetleg le is köphetsz ha gondolod
ápr. 3. 17:48
 16/17 A kérdező kommentje:
Ez a részedről 14es csak lenézés kioktatás és csak kiforgatod a szavaimat. Nincs igazad.
ápr. 3. 17:51
 17/17 anonim válasza:

Ember, ha nem tudod elfogadni, hogy valaki neked nem feltétlenül tetsző választ ír, akkor miért írsz ki kérdést?

El tudod mondani, hogy mi a bajod az előző válaszom elejével? Esetleg ha nem tetszik az a gondolatmenet, akkor megérvelni a saját oldaladat. Semmi támadó nem volt benne, csak közöltem, hogy ha elvársz valamit neked is hoznod kell ugyanazt.

Egyébként rendben, legyen, elfogadom, hogy nem csak a kinézet érdekel a nőkben, csak egy fontos szempont. A mondandóm vége ettől még szintén áll, nem mindenki gyökér a társkeresőkön, lehet velük beszélgetni.

ápr. 5. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!