Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Valakinek lenne kedve ismerked...

Valakinek lenne kedve ismerkednie? 23F

Figyelt kérdés

Sziasztok! Csak alapinfókat írnék le, a többit priviben, de szívesen taliznék hamar is, mert élőben ismerhetjük meg egymást igazán.

Szóval, annyit érdemes rólam tudni, hogy 23 éves vagyok, Bp-i (főleg), sportos, de átlagnál egy kicsivel alacsonyabb, sötét hajjal és barna szemmel. Melózom és egyetemista is vagyok egyben, utóbbit most végzem el nyáron. Szeretek kirándulni, sétálni a szabadban, kerékpározni, de vannak beltéri hobbijaim is, pl edzés. A személyiségemet nem írnám itt le, szerintem rendben van, de ha adsz esélyt úgyis meglátod :D

Ha van kedved, akkor írj ide, vagy írj privibe és beszélhetünk, illetve akár tervezhetünk egy talit is Pesten belül.

ápr. 1. 11:02
 1/6 anonim válasza:
Miért nem élőben csajozol?
ápr. 1. 12:41
 2/6 A kérdező kommentje:
Jó kérdés. A melóban, meg az egyetemen sincs velem egykorú, vagy szingli szaktárs/munkatárs, a társkereső appokat meg nem szeretem, mert nagyon felszínes, mindkét irányba. Élőben pedig félős srác vagyok, nem vagyok bulizós típus se, így ezt gondolnám jelenleg a legjobb esélynek.
ápr. 1. 13:24
 3/6 anonim válasza:

Barátkozni barátkozhatunk ha szeretnél

Fiú vagyok

ápr. 1. 13:49
 4/6 anonim válasza:

Kérdező, jóbol mondom, hogy itt nem lesz punci.

Akik lányként írnak rád, róluk is kiderül, hogy meleg férfiak

ápr. 1. 14:04
 5/6 anonim válasza:
Igen,fiú vagyok:)
ápr. 1. 17:07
 6/6 anonim válasza:

Lol

ápr. 1. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!