63 éves vagyok.Van olyan hölgy aki komoly kapcsolat szempontjából beszélgetne.ismerkedne ill barátkozna?
1#
Kiknek???
Feltételezés az megy!
50/N
1
Szerintem vegyél igénybe terápiás segítséget, ha nem akarsz a saját komplexusaid rabja maradni egy életen át.
"Nekik a nagyfarkú, jó genetikājú tinik kellenek!!!"
Igen, minden logikusan gondolkozó ember belátja, hogy ők lehetnek az ideális társak egy 60 körül nő számára.
A pasikból kiherélt h*lyegyerekeket csináltak, nézzél rá a németekre. Ez a trend, aki nem ilyen férfi létére, arra azt mondják hogy bunkó balkáni paraszt. Kis szőrtelen házi kedvencet akarnak. Tudod, volt régen a farkas, meg most vannak a kis csivavák. Kis konditermi nyuszikák a jó pasik, akik tudják hogy az alapozót meg a kontúrt hogy kell használni, pici kis póráz van a nyakukban, a nő mellett az utcán viszont pitbullt kell játszaniuk.
Férfiak? Hozzájuk nők is kellenének, de ezek a mai nők az excel tologatáson kívül, meg az önfejlesztő kamuvideók nézésén kívül nem sokat tudnának tenni egy valós túlélésért. A főző tudományuk meg kimerül a pizzéria telefonszámának bepötyögésénél. Mondjuk az ilyenekhez tényleg a pincsik kellenek jól kigyúrva, szakállal meg tetkókkal, ha már máshogy nem lehetnek férfiak, legalább ezekkel kompenzáljanak.
7. Én is katona voltam, a fél világot bejártam. Van lányom, van fiam, látom azt az óriási különbséget ami a két nemet jellemzi. A fiam egy tökös, magas, diplomás 27 éve srác, a lányom ugyancsak diplomás 24 éves nő. Még neki sorban állnak a pincsik a lába előtt, a fiam kudarcot kudarcra halmoz. Pedig nem csinálja rosszul, van önbizalma, van saját lakása, autója, munkája, sportol, nem iszik, nem dohányzik, nem drogozik. Szerinted van respektje a nőknél? Olyan irreális elvárásokat támasztanak átlagon aluli nők, hogy az már nevetséges.
Én is próbálkoztam párkereséssel tavaly, de az van, hogy 45-55 körüli nőknek nagyobbak az igényei, mint a 30 éveseknek, és ezt komolyan mondom! Tagadd meg a családod ez az alap. Ha van gyerked/-eid, azok ne jelenjenek meg az életedben még egy látogatás során sem. Utazás hegyek, ezt értsd úgy hogy minden hónapban legyen, ha nem több de egy 3 napos Prága azért minimum. Hetente 1-23 étterem, koncertek, színház. Az autó korlátlan kilométerrel álljon 0-24-ben a rendelkezésükre. Pénz az mindig legyen mindenre. Külső? Nagyon durván jól nézz ki, jobban mint 20 évesen. Fikázzák a korosztályodat vagy is a férfi korosztályodat úgy, hogy bennük a nőt már nagyítóval kell keresni. A ruhatárad legyen bőséges, de a legjobb, legmárkásabb cuccokkal teli. Őszülő halánték, sármos már-már model arc, olyan George Clooney 20 évvel ezelőtti fizimiskája. Csak akkor legyél mellettük ha ők azt úgy akarják, különben zavarod őket. Maximális szabadság jogot követelnek, bár én ezt mindig is megadtam mindenkinek. Szex? Na az nem lesz, az elején pár maszatolás, majd jönnek a kifogások, de azt úgy adják elő hogy te vagy a hibás, szóval miattad nincs. Meg amúgy is, öregek vagyunk mi már ehhez.
Szóval ilyesmire számíts, de vigyázz, rengeteg a rejtett csapda. Volt olyan is, hogy behízelegte magát, majd megpróbált meglopni! Képzeld el, a volt férjével tartotta a kapcsolatot a hátam mögött, és a férje adósságait próbálta a számlámról egyenlíteni. Két éve voltunk együtt, két évig hazudott és a bizalmamba férkőzött, a bankártyámról vásárolt. Próbált meggyőzni hogy vegyünk másik autót, de hát azt nem átutalással fizeti az ember, így otthon letettem a pénzt. Figyeld! Mivel én elég komoly ember vagyok és voltam, nekem a ház be van kamerázva biztonsági okok miatt. Szóval eltűnt a pénz, megjátszotta hogy betörés volt. Visszanéztem, ő volt. TAKARODJ, van 1 órád, a pénz meg legyen a helyén. Szerencséjére még megvolt a pénz. Nem jelentettem fel.
Bármi lehet, én nem hiszek a nőknek, főleg mert sokan kiszolgáltatottak, és emiatt keresnek valami megmentőt. Azt se felejtsd hogy marha nagy színésznők. Tudod, ők mennyire szeretik a szexet, mennyire önzetlenek! Hahaha. Várd ki csak a végét a színdarabnak. Én azt tapasztaltam hogy 20 évesen van az a korszak amikor minden jó, amikor még hiszel a világban. 50 felett meg már szinte mindig beigazolódik hogy itt már csak az érdekek dominálnak.
Figyelj, ha neked működne a dolog úgy hogy tudod hogy amolyan üzletszerű az egész, akkor vágj bele, ellenkező esetben garantáltan csalódni fogsz.
Kiegészítem hogy a rendes nőket meg a kamugyár pasik b*sszák át.
Normális nő-normális férfi sosem találkozik egymással, ha úgy gondolod igen, csak idő kérdése hogy rájöjj hogy mégsem.
5#6#7#8#
Annyira rossz olvasni, hogy mit gondoltok, mit tapasztaltatok a nőkről.
Mióta ilyenek a nők?
Régen is ez volt?
Én eddig hol éltem?😱
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!