Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 63 éves vagyok.Van olyan...

63 éves vagyok.Van olyan hölgy aki komoly kapcsolat szempontjából beszélgetne.ismerkedne ill barátkozna?

Figyelt kérdés

2024. ápr. 1. 10:48
1 2
 11/15 anonim válasza:

Vajon a férfiak is ilyenek?

10es vagyok

2024. ápr. 1. 13:10
 12/15 A kérdező kommentje:
A férfiakban is vannak hibák,senki nem tagadja sem tagadta.Ha neked sikerült akkor örülök neki és légy büszke rá.Hasonló a 8-as hozzászólásával kapcsolatosan sok ilyen és hasonló tapasztalatom van.Ha ilyen csalódásokon keresztül mész akkor milyen képet kapsz a nőkröl általában?Részletezzem vagy tudod és kitalálod magadtól is.Különben nem vitatkozni jelentkeztem ide.Ha nem tetszik nem ide kell járnod.
2024. ápr. 1. 14:00
 13/15 anonim válasza:

Eszemben se volt vitatkozni. 🥰

Szomorúan olvasom a rossz tapasztalatokat.🥺

Független vagyok. Nem vagyok regisztrálva társkeresőn.

Itt olvasgatom kinek milyen tapasztalatai vannak, itt-ott.

Nem volt egyik hozzászolásomban se rosszindulat, vagy vitatkozási szándék.🥰

2024. ápr. 1. 14:50
 14/15 A kérdező kommentje:
Eszembe sem volt téged bármilyen módon megbántani.Ha így történt akkor elnézést kérek.A kérdésem a legelején látható ill.olvasható.Valamennyi honfitársaim csak elmondták személyes tapasztalataikat ill.élményeiket ami negatívra sikerült nekik de magam is tapasztaltam saját részemről.Az ő figyelmeztetésük/figyelmeztetése és magam élménye és tapasztalatai egy tanúltság amin sokan keresztül mennek.Hazudnék ha azt mondom hogy mindenki rossz hiszen azt a legkévésbé kivánja bárki.Nem előadást kivánok tartani.Magam sem vagyok társkeresőn mert habár szét néztem de pozitív élményeket nem tapasztaltam.Nem vagyok hibátlan sem tökéletes.Mindenkinek erőt,egészséget és minden jót kívánok.További szép napot.
2024. ápr. 1. 15:12
 15/15 anonim válasza:

Én egy ideje elkezdtem felfedezni a spirituális világot, voltam miatta Mongóliában, Kínában. Próbálom összefűzni a szálakat. Ha el tudsz emelkedni a mindennapok fölé, ha érzelmek nélkül megfigyelőként tekintesz a világra, egy teljesen más kép bontakozik ki.

Jelenleg értékválságot gerjesztenek globálisan. Minden amit értékesnek állítanak be, amit agyon reklámoznak, annak az a lényege hogy romboljon. Ilyen volt először a rádió, majd a TV, most meg az internet, az okos telefon, a mindent lefedő wifi hálózat. Minden ami szórakoztató és kéynelmes, az függőséget okoz, és emiatt lemondasz egy-egy emberi jogodról. Jelenleg az emberek most mondanak le az önálló és kritikus gondolkodásukról. Az internet és az okos telefonok a 0-24-ben történő, az érzelmeken keresztül történő véleményformálást szolgálják. Megadják a témát, megadják rá mit gondolj. A mai ember már nem keres témát, nem keresi már saját magán keresztül a választ. A dolgoknak ez csak a felszíne. Ilyen vélemény és gondolatformálók százai vannak mindenhol, amiknek az az egyetlen rendeltetése hogy éket verjen az emberek közé. Fokozza az elégedetlenséget a végtelen választási lehetőségekkel. Bárhogy dönt az ember, mindig benne van hogy dönthetett volna máshogy is, és akkor tutira jobban járt volna. A haszonélvezői a dolognak a multik, dől a profit. Haszonélvezők még a politikai szárnyak, na nem a fidesz meg a momentum szintjén, hanem olyan szinteken, akik ezek felett állnak.

A médián keresztül programozzák az embereket, mikor és kitől kell rettegni, ki lesz a megmentő. Most sem a fideszre gondoltam, a szálakat a láthatatlan bábmester mozgatja.

Teljesen elszakították már az embereket a természetes szellemi mivoltjuktól, helyette mű, giccses, romboló eszmékkel és irányzatokkal töltötték meg.

Mi a baj a nők és a férfiak viszonyával? Az, hogy magán ember szintjén is a gyűlöletet szítják, az elégedetlenséget, hogy mindenkinek csak is sokkal több és jobb jár, a problémádról az ellenkező nem tehet. Viszont ha ezt arányosan teszik, akkor a mérleg középen marad. Mit tettek? Jelenleg a nők kapnak meg minden jogot, a nőket a férfiak felé helyezték, így a folyamat óriási sebességgel felgyorsult. Ehhez hazugság dömpingbe kezdtek, meghamisították a történelmet, általánosítottak, felnagyították azokat a dolgokat amiket romboló erővel láttak el. Tehát akár 50 éve is minden férfi megverte a feleségét, minden férfi alkoholista volt, minden férfi megcsalta a nőjét, minden férfi erőszakkal kényszerítette a feleségét szexre, egyik férfi sem segített otthon. 100 éve ennél sokkal rosszabb volt, a középkor meg pláne. Majd jött a nőket megmentő feminizmus, ami kiemelte a nőket ebből a pokolból. Ez csak egy a sok-sok globális hazugságból. Vagy éppen ma egy színes bőrű 10X többet ér mint egy fehér ember, egy meleg ember 10X többet ér mint egy hetero. Mindegy mivel, de a lényeg hogy mindenki szembe állítsanak egy másikkal. Nézd meg a fórumokat, nézd meg a külföldieket is, ugyan az van ott is. Gyűlölet, gyűlölet, gyűlölet.

Jelenleg ettől szenved a világ, de oly annyira kényelmes ebben a hazugságtengerben fürdőzni, hogy lemondunk az igazságról. Ez van. Bárkire mutatsz találomra, legalább 5 dolgot vagy embert gyűlöl. Sajnos kakukk van az emberiségnek.

2024. ápr. 1. 19:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!