63 éves vagyok.Van olyan hölgy aki komoly kapcsolat szempontjából beszélgetne.ismerkedne ill barátkozna?
Vajon a férfiak is ilyenek?
10es vagyok
Eszemben se volt vitatkozni. 🥰
Szomorúan olvasom a rossz tapasztalatokat.🥺
Független vagyok. Nem vagyok regisztrálva társkeresőn.
Itt olvasgatom kinek milyen tapasztalatai vannak, itt-ott.
Nem volt egyik hozzászolásomban se rosszindulat, vagy vitatkozási szándék.🥰
Én egy ideje elkezdtem felfedezni a spirituális világot, voltam miatta Mongóliában, Kínában. Próbálom összefűzni a szálakat. Ha el tudsz emelkedni a mindennapok fölé, ha érzelmek nélkül megfigyelőként tekintesz a világra, egy teljesen más kép bontakozik ki.
Jelenleg értékválságot gerjesztenek globálisan. Minden amit értékesnek állítanak be, amit agyon reklámoznak, annak az a lényege hogy romboljon. Ilyen volt először a rádió, majd a TV, most meg az internet, az okos telefon, a mindent lefedő wifi hálózat. Minden ami szórakoztató és kéynelmes, az függőséget okoz, és emiatt lemondasz egy-egy emberi jogodról. Jelenleg az emberek most mondanak le az önálló és kritikus gondolkodásukról. Az internet és az okos telefonok a 0-24-ben történő, az érzelmeken keresztül történő véleményformálást szolgálják. Megadják a témát, megadják rá mit gondolj. A mai ember már nem keres témát, nem keresi már saját magán keresztül a választ. A dolgoknak ez csak a felszíne. Ilyen vélemény és gondolatformálók százai vannak mindenhol, amiknek az az egyetlen rendeltetése hogy éket verjen az emberek közé. Fokozza az elégedetlenséget a végtelen választási lehetőségekkel. Bárhogy dönt az ember, mindig benne van hogy dönthetett volna máshogy is, és akkor tutira jobban járt volna. A haszonélvezői a dolognak a multik, dől a profit. Haszonélvezők még a politikai szárnyak, na nem a fidesz meg a momentum szintjén, hanem olyan szinteken, akik ezek felett állnak.
A médián keresztül programozzák az embereket, mikor és kitől kell rettegni, ki lesz a megmentő. Most sem a fideszre gondoltam, a szálakat a láthatatlan bábmester mozgatja.
Teljesen elszakították már az embereket a természetes szellemi mivoltjuktól, helyette mű, giccses, romboló eszmékkel és irányzatokkal töltötték meg.
Mi a baj a nők és a férfiak viszonyával? Az, hogy magán ember szintjén is a gyűlöletet szítják, az elégedetlenséget, hogy mindenkinek csak is sokkal több és jobb jár, a problémádról az ellenkező nem tehet. Viszont ha ezt arányosan teszik, akkor a mérleg középen marad. Mit tettek? Jelenleg a nők kapnak meg minden jogot, a nőket a férfiak felé helyezték, így a folyamat óriási sebességgel felgyorsult. Ehhez hazugság dömpingbe kezdtek, meghamisították a történelmet, általánosítottak, felnagyították azokat a dolgokat amiket romboló erővel láttak el. Tehát akár 50 éve is minden férfi megverte a feleségét, minden férfi alkoholista volt, minden férfi megcsalta a nőjét, minden férfi erőszakkal kényszerítette a feleségét szexre, egyik férfi sem segített otthon. 100 éve ennél sokkal rosszabb volt, a középkor meg pláne. Majd jött a nőket megmentő feminizmus, ami kiemelte a nőket ebből a pokolból. Ez csak egy a sok-sok globális hazugságból. Vagy éppen ma egy színes bőrű 10X többet ér mint egy fehér ember, egy meleg ember 10X többet ér mint egy hetero. Mindegy mivel, de a lényeg hogy mindenki szembe állítsanak egy másikkal. Nézd meg a fórumokat, nézd meg a külföldieket is, ugyan az van ott is. Gyűlölet, gyűlölet, gyűlölet.
Jelenleg ettől szenved a világ, de oly annyira kényelmes ebben a hazugságtengerben fürdőzni, hogy lemondunk az igazságról. Ez van. Bárkire mutatsz találomra, legalább 5 dolgot vagy embert gyűlöl. Sajnos kakukk van az emberiségnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!