Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hogy kell ismerkedni?

Hogy kell ismerkedni?

Figyelt kérdés
Bent voltam ma a fővárosban. Nagyon szép idő volt. Sok szép lány, jó fenékkel, alakkal. 31 éves vagyok, eddig csak neten ismerkedtem. Borzalmasan érzem magam sokszor, nem tudom hogy kell csinálni. Akarok egy jó nőt, de nagyon önbizalomhiányos vagyok és kisebbségi komplexusom van. sokszor megbántottak és elég nehéz lelki körülmények között voltam sokáig. Nem volt nagy társaságom. Nincsenek barátaim. Mindig érzem hogy lenéznek, nem tudom de fogalmam sincs hogy ismerkedhetnék egy normális és szép nővel akivel nem lenne unalmas a hétköznap. Neten többségében gyagyák vannak, nagyon unom. Nagyon kivagyok az egésztől, egyedül fogok megöregedni. Akarok valakit. Mi a fenét csináljak? Normális incel duma mentes válaszokat várok.
ápr. 1. 21:22
1 2
 1/17 anonim válasza:
Akarsz egy jó nőt, ez eddig oké. De kérdés, hogy amúgy mennyi tapasztalatod van és mit tudsz nyújtani cserébe.
ápr. 1. 21:49
 2/17 anonim válasza:
Akarsz egy jó nőt? És te mennyire vagy jó pasi?
ápr. 1. 22:32
 3/17 A kérdező kommentje:
Gyenge valasz
ápr. 1. 22:33
 4/17 anonim válasza:
Inkább pont hogy reális válasz....
ápr. 1. 22:33
 5/17 A kérdező kommentje:
Ez is csak egy lenéző kioktato valasz
ápr. 2. 06:58
 6/17 A kérdező kommentje:
Részletkérdés kinek mi a esete
ápr. 2. 07:15
 7/17 anonim válasza:

Élőben, mert a netes ismerkedés lutri.

Élőben még mindig látod a másik reakcióját.

Egy a lényeg. Próbáld meg a gátlásaidat levetkőzni.

ápr. 2. 10:17
 8/17 A kérdező kommentje:
Igen tudom csak fogalmam sincs hogy csinaljam. Idegenekhez odamenni és belekezdeni egy beszélgetésbe nagyon nehez
ápr. 2. 11:57
 9/17 anonim válasza:

Vannak közösségi terek ismerkedésre fiataloknak Budapest szerte. (Fedett helyszínekre gondolok, ahol néha-néha lézengenek azért.)

Melyik agglomerációban élsz?

Könyvtárakban is szoktak megfordulni azok, akik valamilyen ismeretanyagot gyűjtenek a tanulmányaikhoz. Vagy pusztán csak érdeklődnek valamilyen irodalmi, vagy tudományos művek iránt.

ápr. 2. 13:26
 10/17 anonim válasza:
Esetleg állatmenhelyre elmész önkénteskedni. Kertészetekben besegíthetsz, ahol virágokat árulnak, növényekkel foglalatoskodnak.
ápr. 2. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!